LdA considera insuficent les compensacions pel tall d'Internet

Argumenten que Andorra Telecom no té en compte els perjudicis econòmics per la manca de servei

Andorra Telecom pagarà vint euros als afectatsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Parlamentari Liberal trobainsuficients les compensacions econòmiques que Andorra Telecom oferirà a particulars i empreses després de l'incidència en l’accés a internet que l’operadora va patira principis d’aquesta setmana.

Carine Montaner, consellera general de Grup Liberal, considera que “no té cap sentit que a les empreses se les compensi únicament basant-se en els serveis contractats i la tarifa mensual i no es tingui en compte el perjudici econòmic que suposa no tenir internet avui en dia”. En referència a l’anunci d’Andorra Telecom de compensar als particulars amb 20 euros, Montaner creu “que és millor que res però del tot insuficient”.

Per últim, i davant l’anunci d’Andorra Telecom de les inversions previstes per millorar el servei d’accés a Internet i que suposen el canvi de totes les ONT’s dels abonats, Carine Montaner lamenta “que Andorra Telecom no ho hagués comunicat a la població i que hagi esperat a tenir una altra incidència per anunciar un canvi que potser ja s’hauria d’haver dut a terme, el que demostra la poca sensibilitat dels directius del monopoli de comunicacions envers els ciutadans i les empreses del país”.

tracking