Successos

Un arrestat per agredir dos agents de policia que van patir lesions lleus

Tres persones més van ser detingudes en la mateixa intervenció per desobediència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turista francès ha estat acusat presumptament d’agredir dos agents de la policia, que van resultar ferits lleument. La patrulla havia estat alertada que el suposat autor i tres persones més estaven causant aldarulls.

Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns de la setmana passada, prop d’un local d’oci nocturn d’Escaldes. En rebre l’avís que un grup de persones estaven causant enrenou, s’hi van desplaçar els agents. Un cop allà, segons fonts policials, quatre persones, tots turistes francesos d’entre 21 i 37 anys, s’haurien encarat als agents fins al punt que un d’ells va agredir els policies. Tots quatre van quedar detinguts com a presumptes autors d’injúries, amenaces, desobediència i resistència als agents. A un d’ells, a més, se li imputa la presumpta agressió física. Pel que fa als agents, van ser atesos, a posteriori, per les lesions lleus.

Accident per alcohol

Paral·lelament, la setmana passada la policia va detenir un resident portuguès de 21 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol. El jove va patir un accident de trànsit, on no s’hi va veure implicat cap altre vehicle, a la capital. En ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, va donar 1,57 g/l, així que se li imputa un delicte contra la seguretat col·lectiva.

També es va detenir, a la frontera del Pas de la Casa, un turista francès de 33 anys en possessió de 0,7 grams d’MDMA per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva; i a la frontera del riu Runer un resident xilè, de 32 anys, que conduïa amb el permís retirat per ordre judicial.

tracking