Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

Ordino, plaça de castells

Una mala caiguda la setmana passada va fer renunciar els Minyons de Terrassa als castells de 9. Els catalans no van decebre i en van fer tres de 8.
Andorrans, catalans i nord-catalans. Tres colles castelleres de tres països diferents però unides per una mateixa llengua i una mateixa passió: aixecar castells i com més alts i complicats siguin, millor. Ahir es van reunir a la plaça Major d’Ordino els Castellers d’Andorra, els Minyons de Terrassa i els Pallagos del Conflent per celebrar la segona Diada Castellera dels Pirineus. Finalment no es va poder fer realitat una de les grans fites de la diada: convertir, de la mà dels Minyons de Terrassa, en plaça de nou la Major d’Ordino. Els egarencs van patir la setmana passada una caiguda quan
  • #7 hehehehe !
    (21/06/16 00:08)

    Les MIGNONS de TERRASSE ! pour un pays touristique, le bar, c´est important !  VIVE l´invasion ! je suis assez d´accord avec " sense indentitat". La culture espagnole est vraiment très, mais très présente en Andorre ! et pourtant ! si vous saviez les avantages qu´il y a de se tourner vers la France ! il y a des accords historiques dont on a vraiment oublié le sens ! La France respecte beaucoup plus l´identité andorrane que   l´Espagne ! Le coprince episcopal n´est qu´un prêtre, il ne faut pas l´oublier ! sans aucun pouvoir ! par contre, de l´autre côté !!!!! l´hymne andorran parle de la France mais ne mentionne pas l´Espagne ! Sachons nous rappeler un peu de l´histoire de ce magnifique pays qu´est l´ANDORRE ! 

    Respondre
  • #6 Sense identitat
    (20/06/16 14:31)

    Quant un país no té cultura pròpia,normalment es imposat per els països colonitzadors,en aquest cas Espanya.Nosaltres,irònicament, per la nostra incultura, acceptem lo imposat i a sobres el defensem. Tenim el que ens mereixem. 

    Respondre
  • #5 Casteller
    (19/06/16 13:43)

    Carme amb aquest comentari fas pena. Ja que et queixes de que això es cultura importada, perquè no et queixes quan menges pa amb tomacat? Les sardanes? La llengua d'Andorra ? Els fallaires? Els esbarts? Que burra es la ignorància d'alguns en especial la teva

    Respondre
  • #4 Joan
    (19/06/16 12:41)

    VISCA ELS CASTELLERS D´ANDORRA !!*!!

    Respondre
  • #3 Tutor de la Carme
    (19/06/16 12:41)

    Els diumenges no es matina. Carme hauries d'haver dormit una estona més... Mànigues d'armiTlla, cua d'un conill o anar a viure a un indret de parla no llatina (dos o tres de tres). Et felicito filla!

    Respondre
  • #2 Andorrà
    (19/06/16 12:38)

    carmen sanchez va dir..
    Els components dels castellers d´Andorra son Andorrans, no son estrangers portuguesos ni espanyols ni francesos, per tant son costums ANDORRANES. Els fados, les sevillanes, els flamencus i totes aquests cosetes variopintes son coses estrangeres, ho entens ara??

    Respondre
  • #1 carmen sanchez
    (19/06/16 08:41)

    costums importades que volen imposarnos

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477