Església

Serra i Mauri reben les dignitats a la Seu d'Urgell

Monsenyor Joan-Enric Vives, arquebisbe-bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, imposa avui les dignitats que el Papa Francesc I va atorgar a Jaume Serra, ambaixador del Principat d’Andorra a la Santa Seu, i a mossèn Josep Maria Mauri

Serra i Mauri reben les dignitats a la Seu d'UrgellARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Monsenyor Joan-Enric Vives, arquebisbe-bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, imposa avui les dignitats que el Papa Francesc I va atorgar a Jaume Serra, ambaixador del Principat d’Andorra a la Santa Seu, i a mossèn Josep Maria Mauri. L’acte està previst que es dugui a terme avui a les cinc de la tarda al Palau Episcopal a la Seu d’Urgell.

Serra va ser reconegut amb la condecoració de cavaller comanador amb la placa de l’Orde de Sant Silvestre Papa, que s’entrega a persones que realitzen una tasca diplomàtica a la Ciutat del Vaticà. Aquesta distinció va ser instituïda pel Papa Gregori XVI el 1841 i va ser reformada per Sant Pius X el febrer del 1905.

Per la seva part, Mauri va ser distingit amb la dignitat de capellà de Sa Santedat, que porta implícit el tractament de monse­nyor. Aquesta distinció s’entrega a sacerdots que s’han distingit pel seu servei a l’Església i és l’únic títol honorífic de la institució catòlica que existeix des del 2014.

Ambdues dignitats es van donar a conèixer l’1 de juny.

tracking