Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Economia

Sis-cents empresaris prenen part a la Trobada del Pirineu

L’organització destaca “la millora de les sinergies amb Andorra”
Públic assistent ahir a la inauguració de les jornades.

Sis-cents empresaris prenen part a la Trobada del Pirineu

Públic assistent ahir a la inauguració de les jornades.

ANA / B. N.
Actualitzada 17/06/2016 a les 10:37
Una trobada empresarial per fer xarxa però amb una mirada al món i a les realitats internacionals, també la d’Andorra. Ahir va arrencar la vint-i-setena Trobada Empresarial del Pirineu, una proposta que fins avui espera la presència de 600 empresaris. El president de l’Associació de la Trobada Empresarial del Pirineu, Vicenç Voltes, va destacar la “millora de les sinergies amb Andorra”, i ho va justificar detallant que “tenim un 18% d’empresaris andorrans, que és tradueix en 80 persones, i per a nosaltres això és moltíssim”. Voltes va detallar que “s’ha buscat donar resposta a les inquietuds socioeconòmiques actuals” amb les ponències i va recordar que la convocatòria es fa amb un doble propòsit: “Aportar coneixement i compartir experiències.”
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va voler agrair-ho especialment a l’organització que convoca les jornades, perquè ajuda a teixir relacions entre els actors econòmics. “Fer xarxa i generar debat ens ajuda a entendre millor la realitat i visualitzar les expectatives del nostre futur”, va manifestar.
Avui la trobada arrencarà amb la conferència inaugural del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i també hi intervindrà el cap de Govern, Toni Martí. El ministre d’Exteriors espanyol en funcions, José Manual García Margallo, tancarà les jornades. Serà rebut amb una protesta de la plataforma en suport dels refugiats de l’Alt Urgell.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477