Gastronomia

Arrenca l'Andorra de Tapes amb 18 establiments participants

La primera edició de l’Andorra de Tapes dóna avui el tret de sortida. Fins a 18 establiments del centre històric de la capital oferiran fins al 26 de juny propostes gastronòmiques d’elaboració pròpia en format de tapa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició de l’Andorra de Tapes dóna avui el tret de sortida. Fins a 18 establiments del centre històric de la capital oferiran fins al 26 de juny propostes gastronòmiques d’elaboració pròpia en format de tapa. Es podran degustar per 2,5 euros, acompanyades d’un quinto o una canya d’Estrella Damm, empresa organitzadora de l’esdeveniment juntament amb Andorra Turisme i l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Catorze dels locals oferiran únicament el seu plat, mentre que els quatre restants han elaborat un menú de degustació de tapes a 30 euros, amb cervesa inclosa. El president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Víctor Martín, explica que tots els establiments “ràpidament van acceptar” formar part de la iniciativa, que aquest cap de setmana coincidirà amb el Jambo Street Music. Martín es mostra convençut que l’An-dor­ra de Tapes “serà tot un èxit”.

tracking