Successos

Dos detinguts per violència domèstica

La policia va arrestar l’home, un resident espanyol de 38 anys, dimecres passat al seu domicili d’Escaldes-Engordany per agredir un nen amb el qual té una relació familiar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres de la setmana passada un home per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Segons va informar el cos d’ordre en un comunicat, l’arrestat, un resident espanyol de 38 anys, hauria maltractat un menor d’edat amb el qual té una relació familiar. Els fets haurien passat la tarda del dimecres després que fos requerida la presència d’una patrulla de la policia al domicili de l’arrestat, situat a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Els agents van procedir a la detenció dels presumpte autor de l’agressió al menor quan passaven vint minuts de les vuit de la tarda.

La d’Escaldes-Engordany és una de les tres detencions que la policia va efectuar la setmana passada. Divendres hi va haver un segon arrest per un presumpte delicte relacionat amb la violència en l’àmbit domèstic. En aquest cas la baralla es va produir en un domicili d’Andorra la Vella i la policia va procedir a la detenció d’un home després de ser requerida per una desavinença conjugal en un domicili. L’arrestat va ser un home de 45 anys, residents i de nacionalitat romanesa. La detenció va tenir lloc passats 33 minuts de les onze de la nit. Els agents el van portar a comissaria per haver agredit presumptament la parella.

La tercera de les detencions es va produir dimecres quan passaven vint minuts de les deu de la nit i va ser per un presumpte delicte contra el patrimoni. Els agents van arrestar un home de 36 anys, resident i de nacionalitat francesa, com a presumpte autor dels delictes de furt amb força, danys i violació de domicili. La patrulla del cos d’ordre va ser requerida en un edifici d’Andorra la Vella a causa del sorolls a les escales d’un immoble. Els agents van trobar l’home “en fragant delicte” en haver trencat la porta d’un domicili en el qual va viure durant dos mesos, causant danys al mobiliari i havent sostret diversos objectes.

tracking