visita de la santa seu

Saboya concreta l'agenda amb Gallagher

Han detallat la visita que l’arquebisbe secretari per a les Relacions amb els Estats de la Santa Seu farà el setembre

El secretari per les Relacions amb els Estats, monsenyor Paul Richard GallagherCatholic News Service

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, acompanyat per l’ambaixador Jaume Serra, s’ha reunit avuiamb l’arquebisbe secretari per a les Relacions amb els Estats, monsenyor Paul Richard Gallagher, al Palau Apostòlic de la Santa Seu. Durant la trobada han pogut comentar aspectes relatius a la visita oficial a Andorra de l’arquebisbe, amb rang de ministre, prevista per als dies 7 i 8 de setembre. Durant la primera jornada, Gallagher podrà conèixer les diferents institucions del Principat, l’endemà assistirà a la missa commemorativa dels 40 anys de la construcció i consagració del nou Santuari de Meritxell, que oficiarà el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives.

Saboya i Serra també han assistit a l’obertura de la sessió anual del consell d’administració del Programa Alimentari Mundial (PMA) que ha tingut lloc a la seu d’aquest organisme internacional a Roma. El ministre d’Afers Exteriors ha pogut saludar el papa Francesc, encarregat d’obrir la sessió. En el seu discurs, sa Santedat ha donat el seu ple suport a l'objectiu d'eradicar la fam i ha volgut retre homenatge al personal d’aquesta organització, en especial als que havien perdut la vida en el treball.

El PMA és l'organització d'ajuda humanitària més gran del món que lluita contra la fam, és part del sistema de les Nacions Unides i és finançat exclusivament per donacions voluntàries.

tracking