Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

El PS demana a Govern els organigrames de personal de la CASS i del SAAS

Rosa Gili considera que "hi hauria aspectes a millorar del seu funcionament"
La consellera general Rosa Gili

La consellera general Rosa Gili

La consellera general Rosa Gili

La consellera general Rosa Gili
Actualitzada 09/06/2016 a les 18:18
​La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat dues demandes d’informació a Govern mitjançant les quals vol obtenir l’organigrama complet del personal que treballa i presta serveis a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) i al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). "L’objectiu és aconseguir les màximes dades possibles sobre com estan organitzades les dues parapúbliques, ja que hi hauria aspectes a millorar del seu funcionament", segons ha explicat la formació en un comunicat.

En la primera de les demandes, Gili reclama a Govern “l’organigrama complet i detallat de tot el personal de la CASS així com de tots els prestadors de serveis externs que hi col·laboren”. La consellera general vol tenir accés a “les funcions específiques de cadascú i la seva relació laboral” amb l’entitat, ja sigui contracte indefinit, eventual, com a prestador de serveis o de relació especial.

La segona demanda, en aquest cas vinculada al SAAS, és força similar. Demana “l’organigrama complet” dels empleats i els “prestadors de serveis externs” que hi col·laboren, ja sigui a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell o a altres institucions que depenen de la parapública sanitària.

Gili ha explicat que la demanda s’emmarca amb altres realitzades en els darrers mesos sobre les dues parapúbliques. “Ens interessen saber com funcionen aquestes entitats perquè pensem que poden haver-hi coses a millorar”, ha comentat. En aquest sentit, ha dit que “és essencial saber quin personal hi ha, què està fent i com s’està fent”. La parlamentària socialdemòcrata ha indicat: “volem més informació per tenir un paisatge global del sistema sanitari”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477