Successos

Dos detinguts per robar objectes valorats en 4.600 euros dins de vehicles

Els dos arrestats, un portuguès i una espanyola no residents, han ingressat a la presó

Dos detinguts per robar objectes valorats en 4.600 euros dins de vehiclesX. PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada un home i una dona, no residents a Andorra, per robar objectes de valor a l’interior de vehicles sense forçar el pany. “Eren lladres molt fins”, van precisar fonts policials. Tant que fins i tot alguna de les víctimes no es va adonar que li havien obert la porta del vehicle. A més, els lladres sabien a quins cotxes podien trobar objectes de valor, com per exemple els dels turistes. Entre maig i inicis de juny, la policia va rebre set denúncies per robatoris amb força a l’interior de vehicles, va detallar el cos en un comunicat. Per aquests fets van arrestar el passat dimecres un home de 37 anys i de nacionalitat portuguesa que, en el moment de la detenció, tenia una bossa de mà, que una de les víctimes va reconèixer com una de les pertinences que li havien sostret. Dos dies després, divendres, els agents van detenir una dona de 31 anys i de nacionalitat espanyola també per aquests robatoris. Els objectes sostrets tenen un valor de 4.692 euros i els dos detinguts van ingressar a la presó.

Per un altre costat, també dimecres, la policia va arrestar a Escaldes una dona de 48 anys de nacionalitat portuguesa i resident com a presumpta autora de furts amb abús de confiança, ja que es tractaria de l’empleada domèstica de dues cases on van robar. El 7 i el 26 de maig es van presentar les dues denúncies pel furt de diners, joies i rellotges en domicilis. En total, el valor dels objectes robats supera els 10.000 euros.

A més, els agents van detenir el dissabte passat un espanyol de 36 anys i no resident que, suposadament, va robar una bossa de mà i roba, valorades en més de 900 euros, en un centre comercial d’Andorra la Vella.

Aquestes no són les úniques detencions que es van produir la passada setmana. El diumenge al matí, a Escaldes-Engordany, la policia dos joves, de 24 i 19 anys de nacionalitat francesa i no residents, pels presumptes delictes de danys i amenaces, injúries i resistència greu als funcionaris. Els dos detinguts van acudir al despatx de policia i van començar a trucar a l’intèrfon exterior amb una actitud enervada i van causar danys en una càmera de les portes de l’aparcament, segons la informació facilitada pel cos d’ordre. A més, quan van ser interpel·lats pels agents, van respondre molt agressivament.

Per una altra banda, el divendres a les dues de la matinada la policia va sorprendre en un control rutinari un portuguès de 46 anys i resident al Principat, que conduïa amb una taxa d’alcohol d’1,00 g/l. A més, el dissabte, prop de les nou del vespre, també en una parada rutinària, la policia va interceptar un jove andorrà, de 21 anys, que conduïa amb una taxa d’1,19 g/l.

tracking