Tribunals

Una massanenca haurà de pagar 18.000 euros a la víctima d'una empenta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una massanenca haurà d’abonar 18.032 euros a una altra veïna de la parròquia per les lesions que li va causar en donar-li una empenta. El Tribunal de Corts ha resolt que és culpable d’un delicte major de lesions doloses. A banda de la indemnització, l’ha condemnat a nou mesos de presó condicional, amb tres anys de suspensió de la condemna. També haurà de pagar 4.088,93 euros a la CASS per les despeses mèdiques de la víctima.

Els fets van tenir lloc ara fa tres anys a l’aparcament d’una sala de festes d’Ordino. Durant el judici, víctima i acusada van explicar versions molt diferents del que havia succeït. Mentre que la primera assegurava que, sense motiu aparent, li va donar una forta empenta, la condemnada afirmava que l’empenta va ser per defensar-se. I és que assegurava que l’havia estat increpant tota la nit per haver parlat amb la seva parella i s’havia adreçat a ella amb intenció d’agredir-la. A causa de la caiguda, amb les mans a davant, la víctima va patir lesions als canells.

Tot i considerar-la culpable, Corts rebaixa la pena que demanaven el ministeri Fiscal i l’acusació particular, 26.200 euros d’indemnització, els 4.081 euros per la CASS i 12 mesos de presó condicional.

tracking