Successos

Un massanenc resulta ferit en llançar-se d'un primer pis per un foc

L’home, amb contusions en una de les cames a causa de la caiguda, ja ha rebut l’alta hospitalària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de la Massana va resultar ferit, ahir a la tarda, en llançar-se des d’un primer pis. L’home es trobava al seu habitatge quan es va produir un foc a la cuina. Una segona persona va haver de ser atesa per inhalació de fum.

Segons els bombers, els fets van tenir lloc cap als volts de 3/4 de 4 de la tarda a la carretera de Sispony, en un immoble de cinc plantes. El foc, fortuït, es va originar a la cuina. Segons han informat des del cos d’emergències, la vitroceràmica es va quedar encesa, incendiant una olla que es trobava al damunt. Les flames s’haurien propagat fins a la campana extractora.

Les dues persones que es trobaven en aquell moment a l’immoble afectat, a la primera planta, van sortir cap al balcó. Un veí va intentar apagar, sense èxit, el foc que no es va arribar a propagar més enllà de la cuina.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions dels bombers –el camió de foc del parc de la Massana i un amb escala des d’Andorra la Vella–, els agents de circulació, policia i el SUM, que va oferir una primera atenció mèdica als ferits. L’home, a causa de la caiguda, va patir contusions en una de les cames, pel que va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell on, al cap de poques hores, va rebre l’alta hospitalària. Per la seva part, el veí intoxicat també va ser evacuat a l’hospital on, després d’estar en observació, va poder tornar a casa.

Mentre es duien a terme les tasques d’extinció i la ventilació de l’immoble, els bombers van decidir confinar els veïns dins dels seus habitatges. Uns quants, però, van sortir de l’immoble pel seu propi peu.

tracking