Successos

Detinguts per furts reiterats a l'interior de vehicles

Havien sostret més de 4.000 euros durant les darreres setmanes.

La policia comprarà un segon radar mòbil aquest estiuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona no residents al Principat i de nacionalitat portuguesa i espanyola de 37 i 31 anys respectivament han quedat detinguts com a presumptes autors de furts amb força a l'interior de vehicles. Durant el mes de maig i inici del mes de juny s'havien efectuant set denúncies per sostraccions de diferents objectes de l'interior de vehicles. En tots els casos el modus operandi era similar perquè no s'havia forçat el pany.

El dimecres passat es va caçar un dels dos detinguts mentre cometia el delicte. Dua a sobre una bossa de mà que instants desprès la seva propietària va reconèixer com a seva, i que li havia estat sostreta de l'interior de seu vehicle en aquells moments. El valor dels objectes sostrets que s'ha pogut quantificar és de 4.692 euros. Divendres es va fer la segona detenció per aquests delictes.

Més furts

A més d'aquestes dues detencions, el cos de policia va detenir set persones més duant la setmana passada. Dues de les quals també han estat detingutdes per furts. La primera va ser una dona resident al Principat de nacionalitat portuguesa de 48 anys, com a presumpta autora de furts amb abús de confiança. Dies enrere havia estat denunciada per sostraccions de diners, joies i rellotges en domicilis. Una enquesta porta a la detenció de la interessada.

També va ser arrestat un home no resident al Principat de nacionalitat espanyola de 36 anys, com a presumpte autor de furt de mercaderia. La policia va rebre un avís per part del personal de seguretat d'una superfície comercial de la capital, on tenien la persona que hauria sostret una bossa de mà. A més, posteriorment en un vehicle estacionat a proximitat es troba també peces de roba que també havia sostret, valor de la mercaderia 913,03 euros.

Actitud agressiva

La policia també va detenir dos homes no residents de nacionalitat francesa de 24 i 19 anys respectivament, com a presumptes autors de danys i d'amenaces, injuries i resistència greu a funcionaris en l'exercici de llurs funcions. La intervenció s'inicia quan a l'exterior del despatx de policia hi ha dues persones que no paren de trucar a l'intèrfon exterior, amb una actitud molt enervada. També van causar danys a una camera d'una de les portes de l'aparcament. En el moment d'ésser interpel·lats aquests tenen una actitud molt agressiva envers els agents interventors.

Altres delictes

Dues persobes més han estat detingudes per delictes contra la seguretat del trànsit. Es tracta d'un portuguès resident de 46 anys amb una taxa d'alcohol de 1,00 g/l i un andorrà de 21 anys amb una taxa de 1,19 g/l.

El cos també va detenir una dona andorrana de 22 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, usurpació d'identitat, tal com ha explicat la policia en un comunicat.

tracking