Comerç

Andorra Turisme promociona les rebaixes als països veïns

Arrenca una campanya als mitjans de Catalunya, Tolosa i Perpinyà

Andorra Turisme promociona les rebaixes als països veïnsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rebaixes a Andorra són una altra història és el lema de campanya de comunicació que Andorra Turisme inicia avui amb l’objectiu de posicionar el Principat com a un destí de compres. La campanya es farà a Catalunya, Tolosa i Perpinyà.

Segons Andorra Turisme, la campanya té un cost de 118.000 euros i s’allargarà fins al 21 de juny. S’articularà a través de mitjans de premsa escrita i ràdios generalistes, mentre que a França es realitzarà en diferents emissores de ràdio locals.

La campanya de rebaixes d’estiu començarà el proper divendres dia 17, uns dies abans que respecte als països veïns. Segons informen en un comunicat, es vol aprofitar el període anticipat per augmentar les vendes dels comerços andorrans i, de retruc, també visites i pernoctacions al país. D’altra banda, de la mateixa manera que ja es va fer en la temporada de rebaixes anterior, es posarà en marxa una campanya interna a partir de dilluns de la setmana vinent i acabarà el 28 de juny.

El tret de sortida de les rebaixes, que s’allargaran fins al 17 de setembre, coincidirà amb el festival Jambo Street Music al Centre Històric d’Andorra la Vella i també la Ruta de la Tapa, organitzada conjuntament amb Damm.

tracking