Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Societat

La revista '¡Hola!' publica l'exclusiva de la comunió de les filles de Thyssen

És l'únic mitjà que sabia que l'eucaristia se celebrava dissabte i no dilluns, com s'havia anunciat
Portada de la revista '¡Hola!'

Portada de la revista '¡Hola!'

Portada de la revista '¡Hola!'

Actualitzada 01/06/2016 a les 12:51
Les conseqüències de la comunió de les filles de la baronessa Thyssen s'han perpetrat. L'article exclusiu que la família va vendre a la revista ¡Hola! s'ha publicat a l'edició d'aquesta setmana. Les pàgines de la publicació inclouen les fotografies i el relat de l'eucaristia de les bessones Sabina i Carmen, de deu anys, que es va celebrar a l'església de Sant Joan de Caselles.
 
La revista és l'únic mitjà que va aconseguir prendre imatges de la cerimònia. L'estratègia va consistir en anunciar que la litúrgia es faria aquest dilluns, quan en realitat estava tot previst per dos dies abans, dissabte. Tots els mitjans interessats en l'esdeveniment es van quedar amb un pam de nas quan dilluns van veure que l'església era buida. 

Un dels dubtes que la premsa del cor posava sobre la taula és la presència del fill gran de la baronessa, Borja Thyssen, la seva dona, Blanca Cuesta, i els seus quatre fills. L'¡Hola! aclareix la incògnita. La baronessa declara que, tot i que estaven convidats, no hi van poder anar perquè en aquell moment eren al Regne Unit. I hi assegura: "No hi ha cap problema entre nosaltres". 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477