Reportatge

Comunió a la intimitat

L’eucaristia de les bessones de la baronessa Thyssen, prevista per dilluns, es va celebrar dissabte perquè ‘¡Hola!’ tingués l’exclusiva.

Comunió a la intimitat

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Amb un pam de nas. Així es van quedar els mitjans de comunicació que van anar ahir a l’església de Sant Joan de Caselles per assistir a la comunió de les filles de la baronessa Thyssen, les bessones Sabina i Carmen, de deu anys. En un primer moment, es va anunciar que la cerimònia s’havia de celebrar ahir, però el temple estava buit. Tita Cervera va avançar dos dies la celebració perquè la revista del cor ¡Hola! pogués tenir l’exclusiva de l’eucaristia, que finalment es va celebrar dissabte en aquesta església en la més estricta intimitat, va relatar ahir al Diari mossèn Ramon Rossell, que va oficiar la missa. “Va ser una cosa molt íntima, hi havia unes deu persones”, va explicar el sacerdot.

Entre els convidats, es desconeix si finalment va anar el fill gran de la baronessa, Borja Thyssen, i la seva dona, Blanca Cuesta. Tot i que el fill també viu a Andorra, la seva esposa resideix a la ciutat madrilenya de Pozuelo amb els quatre fills. La família del fill gran no hauria rebut la invitació i tot que finalment els van convidar, ja no eren a temps de participar en la celebració.

Segons el mossèn, va ser un acte “molt senzill i humil”, que va durar prop d’uns quaranta minuts, com qualsevol comunió. Les dues bessones portaven un vestit blanc “com jo”, va bromejar el sacerdot.

“Les nenes van estar molt maques, van llegir la lectura”, va ressaltar el capellà. L’acte va començar amb la baronessa, donant la benvinguda als convidats i fent la presentació de la festa. Després va venir la litúrgia, que va incloure la missa, lectura de les nenes i al final les dues menors van prometre la seva fe a la mare de Déu.

Tita Cervera va signar l’adopció de les dues nenes el juliol del 2006. Va ser un procés de mare subrogada que va durar prop de tres anys. Les nenes van néixer a San Francisco, on sí que es permet aquesta modalitat de gestació, mentre que a Espanya no.

tracking