Política

DA celebrarà els cinc anys amb una trobada amb els militants

L’acte, també obert a simpatitzants, tindrà lloc el 31 de maig a la sala del Prat del Roure d’Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates per Andorra (DA) compleix, el 2016, cinc anys des de la constitució com a formació. És per aquest motiu que els membres en celebraran l’aniversari amb una trobada oberta a militants i simpatitzants, el 31 de maig vinent a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, a les 21 hores.

Durant la celebració realitzaran parlaments alguns dels màxims dirigents del país i membres de la formació, com el cap de Govern, Toni Martí, el ministre de Finances, Jordi Cinca, el titular d’Exteriors, Gilbert Saboya, el president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, i el secretari d’organització del partit, Esteve Vidal.

En un comunicat, el partit va posar en relleu ahir “la seva solidesa i maduresa”, que es constitueix amb una base social àmplia amb més de 250 militants i representació a totes les parròquies. Actualment, la formació taronja està renovant les comissions de treball i compta amb una secció jove que es qualifica de “molt activa”.

El partit es va fundar l’any 2011 i les primeres eleccions a les quals es va presentar van ser les generals de l’abril d’aquell mateix any. Ho va fer amb la victòria més àmplia de l’era constitucional fins aleshores, amb l’obtenció de 20 consellers i com a vencedor en totes les parròquies a les quals es presentava.

L’any passat, en els comicis de l’1 de març, va revalidar la majoria absoluta, amb quinze consellers generals i guanyant en cinc parròquies. En els dos casos el cap de llista va ser Toni Martí. Un dels reptes de futur de la formació és, precisament, afrontar el relleu del cap de Govern.

tracking