Tribunals

Atac per Halloween

Un ferit en una disputa a Encamp. Els fets es remunten a l’1 de novembre del 2012, un jove assegura que un porter el va agredir a la sortida de la festa i l’home de seguretat ho nega.

Atac per Halloween

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove va sortir de casa el 31 d’octubre del 2012 amb l’objectiu de passar-ho bé, no només perquè era la nit de Halloween, sinó també perquè anava a celebrar el seu aniversari amb la seva germana i unes amigues. Però tot es va truncar a les cinc de la matinada de l’1 de novembre quan, assegura, un porter de la festa de Halloween d’Encamp el va agredir. L’home de seguretat ho nega i remarca que va ser el noi que se li va llançar a sobre, ja que volia entrar a la festa un cop ja estava tancada. “Va intentar entrar a la força, de l’impuls vam caure els dos a terra i vam xocar amb una tanca. El vam tranquil·litzar i el vam treure a fora”, va detallar durant el judici que es va celebrar ahir al Tribunal de Corts.

En un primer moment, estaven imputats dos porters, però un d’ells va ser absolt de les acusacions que se li feien perquè no es va demostrar que agredís el jove.

De fet, els testimonis que van intervenir en el judici van explicar versions contradictòries. “Va empènyer la meva germana i li vaig dir que no la toqués. Llavors vaig intentar obrir la porta. Em va agafar del coll, em va entrar dins, em va fer picar contra una tanca”, va exposar el jove, que va afegir que finalment va caure a terra. La seva germana va ressaltar que un cop a terra, l’agent de seguretat va pegar el jove. Tanmateix, la presumpta víctima, però, no recordava haver rebut cops quan estava al terra.

Segons els dos porters, els joves implicats en els fets estaven beguts i el denunciant es va posar violent. Un cop el van treure definitivament del recinte, els dos porters de la festa van relatar que va començar a donar cops de puny contra la porta, mentre els insultava i els escridassava. Un dels altres porters que treballava aquella nit i un amic de l’acusat, van confirmar durant la vista d’ahir que un cop fora, el noi estava alterat i va etzibar cops de puny a la porta. “A fora es va encarar amb mi i em va dir: què mires? Estava exaltat”, va destacar l’amic del processat.

El jove va renunciar ahir a demanar una indemnització als acusats i només vol que li paguin les despeses de la CASS, que pugen fins a 46,25 euros per un esquinç al canell i una ferida al costat esquer­re a la zona de les costelles. El metge no va poder especificar l’origen de les lesions.

tracking