Successos

Enxampat amb una arma il·legal després de presumpte maltractament a la parella

Enxampat amb una arma il·legal després de presumpte maltractament a la parella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 46 anys, de nacionalitat francesa i no resident, ha estat arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i maltractaments a la seva parella. A més, durant el registre del domicili de la policia, se l’hi va imputar la possessió d’una arma de foc no legalitzada, concretament una escopeta de calibre 12.

Quatre persones més van ser arrestats al llarg de la setmana passada pel cos de policia. Destaca un andorrà de 31 anys com a presumpte autor d’injúries, amenaces i resistència greu als agents de circulació, a Sant Julià. La policia va ser requerida després que l’home fos controlat per dur un gos de raça potencialment perillosa deslligat i sense morrió.

En el marc d’una baralla, es va detenir un home de 27 anys de nacionalitat portuguesa per causar lesions a dues persones, prop d’un local nocturn d’Escaldes-Engordany. A més, se l’imputa d’injúries, amenaces i resistència greu als agents de policia desplaçats al lloc dels fets.

També es va detenir un resident, de nacionalitat portuguesa i 33 anys, que intentava accedir al país amb metamfetamina; i un andorrà de 22 anys per conduir sota els efectes del cànnabis.

tracking