Educació

La prova oficial de batxillerat aplega un total de 169 alumnes

Començarà dilluns de la setmana que ve i s’allargarà fins al 3 de juny

La prova oficial de batxillerat aplega un total de 169 alumnesArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 169 alumnes de segon de Batxillerat del sistema andorrà iniciaran dilluns vinent la prova oficial de batxillerat (POB). Es tracta d’uns exàmens que avaluaran els coneixements que han obtingut durant aquesta etapa educativa i que els serviran per aconseguir una part important de la nota que necessitaran per, posteriorment, poder accedir a la universitat. En concret, dels 169 estudiants que realitzaran els tests, 155 són escolars i els altres 14 són lliures.

Els exàmens tindran lloc els dies 23, 24, 25, 26, 27 de maig i 2 i 3 de juny. Les proves escrites es faran del 23 al 26 de maig en horari de matí i tarda, mentre que les orals es desenvoluparan el 27 de maig i els dies 2 i 3 de juny en hores assignades de matí i tarda.

Tots els exàmens es duran a terme al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, a Aixovall, a la par­ròquia de Sant Julià de Lòria.

Els resultats es publicaran el dimarts 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i a la pàgina web www.educacio.ad.

Per especialitats, el batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats amb 66 estudiants, seguit del batxillerat econòmic i social amb 45, i l’artístic i de la comunicació amb 37. L’especialitat humanística i lingüística és la que menys estudiants aporta, en concret 21.

Una de les particularitats de la POB és que els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, sinó que ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de 5 anys per poder arribar a obtenir el títol de batxiller.

tracking