Vall Banc obre portes amb "normalitat"

Els primers clients han acudit a les oficines principalment a informar-se

49118.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense cues considerables –minuts abans de l'obertura, a les 9 del matí, eren unes sis les persones que esperaven a les portes de l'oficina de l'avinguda Carlemany–Vall Banc ha obert aquest matí en el seu primer dia d'activitat. Els primers clients que s'hi han apropat han explicat que principalment avui han acudit al banc per informar-se i per conèixer de primera mà quines operacions podran efectuar durant els primers dies de funcionament del nou banc. Tot i que determinats moviments, com disposar dels títols i fons, encara no es podran efectuar fins d'aquí dues o tres setmanes, els usuaris han mostrat tranquil·litat i han destactar el "bon tracte" del personal de les oficines.Al llarg de la jornada, uns 300 clients s’han personat a les quatre oficines del banc sense que s’hagin registrat incidències, segons informa Vall Banc. Els clients s’hi han desplaçat per realitzar operacions bancàries estàndard com ingressos, reintegres o transferències, informa l'entitat.

De la seva banda, el president provisional de l'entitat, César Goyache, que ha volgut mostrar el seu suport als clients i treballadors de l'empresa, ha destacat que la posada en marxa s'ha fet amb absoluta "normalitat" en totes les oficines.“Es tracta d’un dia molt positiu per als clients, que finalment comencen a recuperar la normalitat de forma progressiva després de 14 mesos molt difícils”, ha comentat Goyache. “És una excel·lent noticia per a Andorra, ja que l’obertura de Vall Banc reafirma la solidesa de la seva plaça financera” ha afegit.En la primera jornada, i com a mostra benvinguda, l'entitat ha convidat els seus clients a cafè i pastes.

A efectes pràctics, els clients durant el primer mes podran retirar un màxim del 15% del total dels dipòsits. amb un mínim de 15.000 euros i un màxim de 25.000.Durant el segon, tercer i quart mes es podrà treure el 10% del total dels dipòsits, mentre que en el cinquè tornarà a ser el 15% i en el sisè el 20%. En sis mesos es podrà haver tret un total del 80% del capital i a partir del setè mes ja no hi haurà limitacions.

tracking