Esports

Special Olympics Andorra incrementa l'oferta d'activitats

Es preveu incorporar l'hoquei i s'estudia afegir el ciclisme i el tenis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diversificació de l'oferta es va acordar en el marc de l'assemblea general ordinària de l'entitat, on es va fer públic el tancament de comptes del 2015, amb un superàvit de 26.246,73 euros.

A les vuit activitats que es desenvolupen actualment –judo, natació, atletisme, bàdminton, petanca, bàsquet, futbol i esquí- es preveu afegir-ne almenys una altra, l’hoquei, i s’estudia incorporar també el ciclisme i el tennis. Així mateix a partir d’aquest any s’organitzaran activitats puntuals com cursets d’hípica, golf i navegació en vela.

D'altra banda, segons informa Special Olympics en un comunicat, l’entitat ha tancat l’exercici 2015 amb números positius, amb uns ingressos de 97.114,68 euros i unes despeses de 70.867,95 euros. El resultat respon en bona part als ingressos aconseguits durant la campanya 'Fest-te amic de Special Olympics', amb la qual es van recaptar 11.000 euros, es va incrementar el nombre de voluntaris i es van tramitar quatre altes noves d’esportistes.

Pel que fa al pla esportiu, la federació s’ha proposat seguir millorant la tècnica i la preparació física dels atletes amb la mirada posada als Jocs Special Olympics 2017, en els quals Andorra la Vella opta a ser la seu organitzadora juntament amb la Seu d’Urgell. En aquest sentit, durant el 2016 s’acudirà al màxim de competicions i tornejos on els equips andorrans siguin convidats. També és previst reforçar la plantilla d’entrenadors amb la incorporació d’assistents i acompanyants voluntaris.

tracking