Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Víctor Naudi

L'actuació del cap de Govern ('cas BPA') ens ha portat a esdevenir una província més d'Espanya”

Actualitzada 31/08/2016 a les 06:46
L’actuació del cap de Govern (‘cas BPA’) ens ha portat a esdevenir una província més d’Espanya”

Víctor Naudi
Conseller d’SDP

El període vacacional ha ajudat a recarregar piles i aguditzar els dards polítics.
  • #6 estevet
    (31/08/16 23:46)

    Excusez-moi mais les touristes français ne sont pas haut de gamme non plus. Et culturellement, nous sommes plus proches de la Catalogne que de la France, ce qui s'explique par l'orographie. Quant aux finances de la France, je ne crois pas qu'elles soient une référence non plus! Par curiosité, êtes-vous venu vous installer en Andorre pour sa fiscalité ?

    Respondre
  • #5 roska
    (31/08/16 20:07)

    Ça fait longtemps que l´Andorre fait un peu trop les yeux doux à l´Espagne. Nous en payons les conséquences ! Dans la rue, je ne vois que des voitures de touristes immatriculées en Espagne ! parfois, de "rares" plaques françaises ou autres !  l´Espagne n´est pas un pays sérieux. Elle risque de devenir la prochaine Grèce, car elle a une dette abyssale et je ne sais pas comment elle va la rembourser ! son économie      n´est pas très solide. Il suffit de voir le niveau de l´IBEX !! Donc, un jour, le ballon va exploser et ici, nous en payerons directement les conséquences. En fait, l´économie de l´Andorre, actuellement, dépend directement de celle de l´Espagne. Et c´est grave !

    Respondre
  • #4 Us i Costum
    (31/08/16 19:44)

    Aquella Llei és va fer per que amb dos anys, del 96 al 98, es va quintuplica l'importació de tabac anglès.... Podriam aprofundir molt més en el tema, però resumint els grossos van carregar contra els petits i vet aquí les Lleis antifrau o "antiandorranes". Tot aquell que vol pactes o tractes amb l'UE, és ruquet, tontet o funcionari i sencillament volen que no pari la festa i al preu que sigui. Vener-se el País és un bon exemple.

    Respondre
  • #3 Un que ho sap
    (31/08/16 12:55)

    Us i costum va dir..
    Aquella llei s'havia de fer,era una temeritat el que estava succeint amb el contraband.en un any 6 morts,2 a la Seu en un pis,2 a la recta d'Arfa,2 al camping de Pont de Bar,més de sis vehicles de la Guardia Civil destrosats,i un llarg etc.no pateixis que el contraband tè els dies comptats,l'addessió d'Andorra a la UE,acabará amb aquesta lacra.

    Respondre
  • #2 Us i costum
    (31/08/16 11:33)

    Som una província d'Espanya desde el 1999 amb la baixada de pantalons de les Lleis anti frau i de matèries sensibles. Llavorens Andorra va morir.

    Respondre
  • #1 bad boy bad boy
    (31/08/16 08:30)

    a on estan ara les "linies vermelles"???

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477