Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Jordi Beal

Els Jocs no perdonen. Hi ha els millors del món i els nostres esportistes no hi són en aquest nivell”

Actualitzada 11/08/2016 a les 13:05
Els Jocs no perdonen. Hi ha els millors del món i els nostres esportistes no hi són en aquest nivell”

Jordi Beal
Secretari d’Estat d’Esports

Cal plantejar-se si amb el nivell que tenen cal anar-hi.
  • #12 Party privee
    (11/08/16 20:17)

    Una fiesta privada,sólo para unos pocos privilegiados,niños guapos que no dan palo al agua,y por supuesto pagado con el dinero del contribuyente.

    Respondre
  • #11 Maite Mas
    (11/08/16 12:24)

    No diguem bestieses,diguem la veritat i volem la veritat del que s'han gastat la delegació i qui anat,senyors consellers de l'oposició vostès estant per demanar sobretot explicacions de on van els diners dels contribuents,prou de mirar cap una altra banda!!!!!!

    Respondre
  • #10 tic tac tic tac
    (11/08/16 12:01)

    Finalment son uns jocs olimpics, a on hi han els millors del món i els altres. El nostre peis està a on es mereix!!! Pel que fa a resultats fa goix veure a l'antoniu i senyora i a la ministra i senyor representant el peis!!! Si senyor!!! Medalla d'or per a ells!!! Aquests sí que s'ho han currat!!! Suposo que els hi haurem de fer un sentit homenatge pel seu esforç i la seva dedicació en la seva disciplina olímpica!!! QUE PAGUI LA PADRINA!!! Bravo per les medalles!!!!

    Respondre
  • #9 Miquel
    (11/08/16 11:42)

    El senyor Beal faria bé d'aclarir-nos que hi fan a Rio les 17 persones que no són esportistes i que suposadament els hi hem pagat el viatge olímpic. Qui són? Entrenadors? Familiars? Amics dels esportises? Amics de DA? Caldria aclarir tota aquesta qüestió.

    Respondre
  • #8 Jorgi
    (11/08/16 10:24)

    El nivell dels esportistes és el que és. Però amb el que no estic d' acord és amb la delegació tan nombrosa, que no sé que hi van a fer, suposo que vacances ja que s' hi quedaran tots els dies,  o no? 

    Respondre
  • #7 Carlemany
    (11/08/16 10:19)

    Basta de collonades va dir..
    La bestiesa la dius tu mateix, sapiguin que la majoria d'Andorrans van amb wild card. Pero crec que si que s'hi ha d'anar, nomès per experiència. Lo que si hauria de fer la Laura, si vol progressar, es anar entrenar a França, no en un país inexistent a nivell de judo.

    Respondre
  • #6 Basta de collonades
    (11/08/16 10:12)

    No digueu més que bestiesses... Tots els que fan la mínima tenen el dret d'anar als jocs olímpics... Els vostres comentaris ratllen lo absurd. La enveja es el gran mal d'aquesta societat, ridícula i absurda...

    Respondre
  • #5 Josep
    (11/08/16 10:10)

    Espero pregunta al Consell General per saber quant ens ha costat el viatge turístic a Rio, quantes persones hi han anat, el detall de les despeses i quina era la funció de cada persona que hi ha anat. Sembla que DA hagi posat un somnífer als consellers de l'oposició.

    Respondre
  • #4 Francesc V.
    (11/08/16 09:56)

    Si pueden comparar los cronos y puntuaciones con atlestas exterior, eso es lo que fastidia. Pues No!!! "Mandemos a este y esta y este tambien que con la delegacion ya hay bastante" 

    Respondre
  • #3 esport
    (11/08/16 09:28)

    A la vida s´ha de tenir humilitat. Aquí a Andorra, ens falta molta humilitat en molts ámbits. Hem pagat molts diners per enviar esportistes als jocs per rès ! els atletes coneixen perfectament les seves posibilitats i no cal anar tant lluny per saber si tenen nivell o no. Per els atletes, penso que l´experiencia és més negativa que positiva.

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477