x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Marc Rebés

“A tots ens hauria agradat haver-hi posat la cirereta”

El seu equip va perdre la final de la Copa Constitució davant l’Inter, però ja havia complert el gran objectiu, classificar-se per a una competició europea. Malgrat no aixecar el títol, l’internacional valora positivament la temporada.
Marc Rebés, Jugador de l'FC Santa Coloma

Marc Rebés, Jugador de l'FC Santa Coloma

Marc Rebés, Jugador de l'FC Santa Coloma

XAVI MIRÓ / FAF
Actualitzada 30/05/2023 a les 12:30
Una llàstima, la final.
Totalment, i més tenint en compte com va anar tot. Vam començar molt bé i vam entrar molt bé al partit, ens vam avançar amb el gol de Gila, però l’Inter va acabar remuntant i ens vam quedar sense la Copa.


Una Copa que necessitaven.

Va ser un partit molt disputat i vam tenir ocasions clares durant la primera part, però no va poder ser. El primer objectiu per a l’FC Santa Coloma era classificar-nos per a Europa i es va aconseguir, però, és clar, a tots ens hauria agradat haver-hi posat la cirereta amb un títol.

A l’Inter tampoc l’hem de descobrir ara.
És un gran equip, evidentment. A la represa van sortir millor que nosaltres, van tenir ocasions clares [Pau Bosch al pal i una de Domi Berlanga] i van convertir dos gols que van ser decisius.


Hi va haver alguna jugada polèmica, també.

Un penal que no ens van asse­nyalar a favor i que pensem que era clar i un gol anul·lat que també ens va deixar molts dubtes perquè no hi va haver falta prèvia de Virigili. Tot i això, no som de posar excuses perquè l’Inter també va fer un gran partit i va ser més eficaç a l’hora de resoldre les ocasions que va tenir.

Tot i que els dos equips estaven classificats per a Europa, es va notar que era una final.
La final de la Copa Constitució és la competició que tanca el curs i és molt bonica de jugar. A més, ho vam fer a l’Estadi Nacional amb 700 persones i un gran ambient, tot i no caure la moneda del nostre costat.


Quin balanç fa de la temporada?

En l’àmbit personal i col·lectiu ens hem quedat una mica amb gust agredolç perquè, tot i entrar a la Conference League, no hem pogut aconseguir un títol per al nostre club.

Què li ha faltat a l’equip per poder lluitar pel títol amb Atlètic i Inter?
Nosaltres som un equip pràcticament nou. Alguns ja hem jugat i tenim experiència a la Lliga Multisegur, però el gruix de la plantilla venia de fora i no ens coneixíem entre nosaltres. És complicat pel tema d’adaptació i l’Inter i l’Atlètic ja tenien la base feta.

Han estat els més regulars.
Evidentment. Nosaltres no hem aconseguit guanyar cap dels equips de dalt, tot i que sí que hem esgarrapat algun empat, i això acaba sent decisiu perquè marca la diferència.

I en uns dies, nova experiència amb la selecció.
I amb moltes ganes que arribin els partits contra Suïssa i Israel. Representar el teu país és el més maco del futbol.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts