x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Iris Cervera

“M'agradaria que la lliga tingués més visibilitat”

És la capitana de l’equip lauredià, campió de la primera Lliga Femenina Andorrana amb molta autoritat. El Sant Julià ha guanyat 10 partits de 12, amb 114 gols a favor i només 25 en contra, i ha arrodonit un campionat excel·lent.
Iris Cervera

Iris Cervera

Iris Cervera

XAVI MIRÓ / FAF
Actualitzada 16/05/2023 a les 12:01
Campiones i amb contundència.
Estem molt contentes perquè, realment, no esperàvem arribar tan lluny. Vam començar a agafar distància respecte de les rivals i hem aconseguit el títol.


En aquests casos s’acostuma a preguntar quina ha estat la clau per aixecar el títol.

Ens entenem molt bé. Tenim una unió i una connexió molt forta, ho parlem tot, sabem gestionar les emocions i tot plegat fa que s’hagi creat un vincle molt fort.

Vaja, que a l’equip sou com una família.
L’ambient que hem creat entre nosaltres ha estat cabdal, tant al camp com a fora, i això també ens ha permès ser campiones. Algunes companyes de l’equip fins i tot ho som a classe, ja que estudiem FP a Aixovall.


És la primera edició de la lliga i només hi havia quatre equips.

El campionat creixerà, segur. Si s’hi dona més visibilitat i hi ha més gent a sobre, tot anirà a més. És evident que ens agradaria que hi hagués més equips i que més noies puguin tenir l’oportunitat de jugar.

Vau ser campiones golejant l’Engordany 17 a 0.
Hi ha hagut resultats en aquesta lliga que potser han estat excessius. Més que res perquè hem jugat, per exemple, aquest darrer partit contra noies més joves i que potser encara estan en el procés de creixement en el futbol. Amb una mica més d’equilibri la competició serà millor, segur.


Parlaves abans de la visibilitat. L’eterna mancança de l’esport femení.

L’esport andorrà cada cop en té més, però la nostra lliga sí que mereixia tenir-ne més. Suposo que ha estat per ser una competició nova i si en tingués més funcionaria millor.

Quan vas començar a jugar a futbol?
Vaig practicar molts esports, però no acabava de trobar el que més m’agradava. És cert que el futbol sempre m’ha cridat molt més l’atenció que d’altres i hi vaig començar amb cinc anys, a Escaldes. Ho vaig deixar, però hi vaig tornar quan vaig entrar a l’Enfaf cap al 2010, amb una lliga interna.

De petita també eres la capitana de l’equip.
[Riu] Sí, suposo que sempre m’ha agradat ajudar, dirigir i gestionar les meves companyes i agafar aquesta responsabilitat. Després vaig marxar a Espanya a viure i vaig jugar a futbol sala a Benicarló.

També tens afició al motor.
Sí, al trial i a l’enduro, però només com a afició i l’he de perfeccionar moltíssim. En l’àmbit competitiu només he fet futbol, que per a mi és una passió.
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts