Revol Aimar

“És important que Andorra entri en el món dels e-sports”

Serà un dels ambaixadors de la competició de Clash Royale de la lliga de videojocs que arrenca la setmana vinent i que té com a premi participar a l’Esports City Fest, al Poliesportiu, i a la DreamHack de València.

Revol Aimar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Serà un dels ambaixadors de la competició de Clash Royale de la lliga de videojocs Esports City League Andorra. Com sorgeix l’oportunitat?

És un joc amb milions de jugadors arreu del món, té una estabilitat molt important a tota la comunitat i vam veure l’oportunitat de traslladar-ho a Andorra.

Quina és la seva funció?

Soc ambaixador de la competició, i també ajudo en la gestió del torneig i a organitzar l’estructura o els formats.

El guanyador podrà jugar presencialment a l’Esports City League del maig i podria classificar-se per a la DreamHack de València. Quasi res...

És una cosa que pot cridar l’atenció. Pots gaudir de la competició i, a sobre, classificar-te per a un esdeveniment tan important com la DreamHack. L’última edició van passar-hi 65.000 persones, i és una oportunitat perfecta per gaudir i viure una gran experiència.

També el podran veure a vostè, que és un altre al·licient.

Porto set anys creant contingut sobre Clash Royale i pot ser una motivació més, ja que, per exemple, he estat comentarista oficial del Campionat del Món l’any passat.

Andorra es pionera en matèria d’e-sports.

Sí, és una bona oportunitat per al desenvolupament, i més aquí. És important que Andorra entri en aquest món i tenir un esdeveniment com l’e-sports City League és clau.

Com va començar vostè en aquest món?

Com un hobby. Jugava a tot tipus de videojocs i tenia un canal de YouTube de Clash Royale ensenyant com jugava o comentant partides. A la gent li agradava i a partir d’aquí vam començar a organitzar competicions, primer petites i ara amb més de 100.000 euros de premis i amb participants com The Gregf.

Hi ha qui diu que els e-sports són el futur, però sembla més present.

Sí, és un present molt important, amb streamers o creadors de contingut. Molta gent que no hi ha jugat mai entra a competicions per divertir-se i qui sap si per dedicar-s’hi al futur.

És jugador, creador de contingut, ‘caster’ o organitzador. On se sent més còmode?

No puc estar quiet i m’agrada fer de tot, sobretot provar coses noves, però potser el que més és crear coses i posar-hi veu, que és maco.

Com veu el futur de Clash Royale?

Crec que és estable, té comunitat i públic, i milions de persones jugant. A més, l’empresa treballa en grans actualitzacions per portar nou públic.

tracking