Anna Aguareles

“Busquem la part més divertida i social del pàdel”

El Circuit Shup Pàdel Tour, que va néixer l’any passat a la Seu d’Urgell, arriba a Andorra. En la segona edició, cinc de les vuit proves del calendari es faran al país i cadascuna amb una temàtica diferent. Esport i diversió a parts iguals.

Anna Aguareles, Directora Circuit Shup Pàdel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El torneig semblava destinat a aturar-se al país.

L’any passat va ser una prova pilot i va anar molt bé. A més, hi havia molts participants andorrans i ens va semblar una bona idea que el torneig tingués algunes proves aquí. Vam mantenir algunes reunions per estudiar-ne la viabilitat i es va tirar endavant.

A més, vostè va entrar a treballar al club de pàdel de la Massana, una de les seus.

És clar, i això va facilitar encara més la situació perquè els contactes ja eren més directes amb els propietaris del club. Alguns ja coneixien el projecte, els agradava molt i es va valorar quines dates eren les millors per tema de la meteorologia.

Andorra acollirà cinc de les vuit proves.

Exacte, a la Massana, Caldea i a Princiesport. El circuit, però, comença l’11 de febrer a la Seu, amb el primer torneig, que tindrà una temàtica que hem anomenat Love is in the air.

És clar, cadascun dels tornejos té una temàtica diferent.

Sí, també hi haurà el torneig beer, que serà com una festa de la cervesa, candy, per a nens, un altre amb mojitos, un de 24 hores o un altre per equips. Serà molt divertit!

Tenen fins a tres categories.

Mixta –per parelles–, masculina i femenina, i hem establert tres divisions atenent el nivell dels participants. La d’or serà per a aquella gent que acostuma a competir i que juga bé, la de plata, un punt mitjà amb jugadors que tampoc juguen molt però que, possiblement, s’avorririen jugant i a la de bronze, la categoria per a gent que no competeix i que és més novella.

I dues proves específiques per als més joves.

Sí, la candy i la kids, que es faran a Caldea i que tindran categories sub 13 i sub 16. També ho farem depenent del nivell perquè a aquestes edats ja es poden fer divisions.

El ritme d’inscripcions, de moment, va força bé.

Per a la primera prova, la de Love is in the air a la Seu d’aquí a dues setmanes, en només quatre dies ja vam tenir 80 inscripcions, que és gairebé el que teníem previst. Només ens queden dues parelles de la categoria bronze per poder cobrir al cent per cent.

El repte és superar les mil participacions.

Entre totes les proves, sí. Tenim una mitjana de 300 jugadors entre les vuit dates però molts repeteixen i, per tant, volem superar el miler i arribar a les 1.300 participacions.

Divertir-se, la prioritat.

Totalment. Nosaltres acostumem a dir que “també hem jugat a pàdel” perquè busquem la part més social i divertir-nos.

tracking