x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Clàudia Cunill

“Sempre m'he sentit com una petita ambaixadora”

Coneguda a les xarxes com @itsclaubunny s’ha viralitzat a TikTok, on té publicats vídeos amb més de 250.000 reproduccions explicant com és la vida a Andorra, les seves particularitats i resolent dubtes sobre la cultura i societat.
Clàudia Cunill, creadora de contingut

Clàudia Cunill, creadora de contingut

Clàudia Cunill, creadora de contingut

CLÀUDIA CUNILL
Actualitzada 25/06/2022 a les 12:06
Com comença a crear contingut a TikTok?
M’agrada molt vestir-me extravagant i fer mil coses a les xarxes. Un dia vaig començar a parlar de dibuixos animats que veia de petita i em van caure un munt de crítiques per fer-ho en català i em deien que parlés en l’idioma del país on es pensaven que vivia, que era Espa­nya. Però llavors vaig dir: “Espera, jo soc a Andorra i evitament que parlo en català.”


I aquí és quan va començar a parlar sobre Andorra a través de TikTok?

Vaig començar a explicar d’on era. Per mi era molt important explicar que Andorra no és només esquí i botigues. Per això he acabat fent vídeos explicant el sistema educatiu, per què hi ha roaming, que anem a esquiar els dilluns, bé tot el que se m’acut.

Quin ha estat el més viral?
Vaig fer-ne un sobre cinc curiositats del país que va arribar al quart de milió de visites. En tinc algun de més viral però em va sorprendre que interessés tanta gent.


Li va impactar el poc coneixement que hi ha sobre el país?

Molta gent veu Andorra com el país del costat i es pensa que el coneix per una qüestió de proximitat. He parlat amb molta gent de Barcelona que no sap com és un lloc que està al costat de casa seva. Tot i això, trobo molt maco que tanta gent s’hi interessi.

Per què li agrada tant parlar sobre aquests temes?
He estudiat a Suïssa, Austràlia, la Xina... La gent ens confonia amb Angola. He estudiat relacions internacionals i en moltes situacions havia d’explicar el lloc d’on venia. Sempre m’he sentit com una petita ambaixadora i els TikTok que faig simplement són coses que ja he explicat moltíssimes vegades.


Creu que crear continguts pot ser una sortida professional?

Ara mateix encara no estic monetitzant el que faig a TikTok però veig que a poc a poc em contacten marques i que sembla que el que faig funciona. Si em puc guanyar la vida d’aquesta manera estaré encantada perquè m’encanta divulgar sobre Andorra i explicar curiositats. A mi el que m’agradaria és representar Andorra com a diplomàtica. He guanyat beques per a pràctiques que fa l’ONU i fer-les va ser increïble.

La gent li pregunta dubtes sobre Andorra?
Tinc els missatges d’Instagram plens de gent que em pregunta dubtes sobre el país i em demana consells per visitar-lo o venir-hi a viure. Estic en un punt en què em documento molt per resoldre dubtes. L’altre dia vaig acabar llegint el BOPA per poder respondre a la pregunta d’un seguidor.
Etiquetes
  • #1 El domador de elephantes
    (30/08/23 17:18)

    Aquests personatges no tindre'n que ser ambaixadors ni de casa seva.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts