.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Silvia Langa

“Sense un bon disseny, un projecte està coix”

Curiosa, empàtica i sensible: la recepta perfecta per a una dissenyadora. Guinda Studio és el seu projecte professional. Li encanta la ceràmica, la cal·ligrafia i, en definitiva, crear amb les mans. És esportista de mena.
Silvia Langa

Silvia Langa

Silvia Langa

Fernando Galindo
Actualitzada 21/05/2022 a les 12:00
Andorra és un bon lloc per emprendre?
És un lloc ideal, tant per emprendre com per viure-hi. Vinc de Barcelona i ha estat un canvi dràstic. He substituït el trànsit per la tranquil·litat, l’esport i les muntanyes, que m’inspiren en la meva feina.


Per què Guinda Studio?

Andorra em va animar a emprendre i, després de la pandèmia, m’hi vaig llançar. Sense un bon disseny, un projecte està coix. La idea pot ser fantàstica, però si no està ben dissenyada es queda en no-res. La guinda del pastís és la part final. A més, era un nom femení, i nosaltres som dues autònomes, l’Arantxa Montero i jo.

Què significa dissenyar productes digitals? Sembla una cosa molt intangible.
La meva mare encara no sap exactament a què em dedico! Per entendre’ns, dissenyo aplicacions mòbils, botigues online o webs.


Quines són les claus de l’èxit d’una bona app, pàgina web o botiga ‘online’?

Look, feel and usability. És a dir, el disseny ha de ser bonic; l’usuari ha d’experimentar sensacions quan navega i, a més, ha de poder trobar el que busca de manera ràpida i còmoda. El centre és l’usuari. No es tracta tant que l’app sigui bonica, sinó que a l’usuari li agradi.

Treballa en remot amb persones d’arreu del món. És el futur?
En la meva feina, sí. Jo vaig començar Guinda a Andorra, però els meus clients estan repartits pel Perú, els Estats Units o Londres. El món cada cop és més digital.


Com és treballar amb gent a qui no coneix?

M’encanta poder treballar amb gent de tot el món, però a vegades també necessites una part física. Un dels objectius d’aquest any és conèixer més clients d’Andorra i poder començar a expandir els meus serveis aquí. Encara estem al primer trimestre, però ja he començat a treballar amb gent d’aquí.

Com aconsegueix contactar amb ells?
Sobretot, a través de LinkedIn. Veuen la meva feina i el meu perfil i em contacten.

Si una empresa no està a internet, no existeix?
No pots no tenir un web, perds pistonada. Ho vam veure durant la pandèmia. Els comerços no podien obrir les portes i van haver d’engegar botigues online. Va ser un boom.

Què diria a les empreses que volen llançar-se a la piscina amb els productes digitals?
Els convidaria a fer un cafè al coworking per mostrar-los el punt de partida dels nostres clients i de quina manera hem evolucionat.
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts