x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
ÈRIC FORNÉ

“Seria una alegria immensa representar Andorra”

Té 17 anys i va ser un dels esportistes seleccionats per participar en els entrenaments que la selecció masculina de vòlei va realitzar durant el Nadal i també forma part del CV Encamp, on alterna els conjunts juvenil i sènior.
Èric Forné

Èric Forné

Èric Forné

Actualitzada 09/01/2022 a les 12:15
Va estar present a la concentració de la selecció absoluta. Com va anar? Vaig trobar-m’hi molt bé, i vaig notar que hi ha molta diferència entre els juvenils com jo i els sèniors. Tots eren més grans i vaig veure que hi havia canvis amb la força per rematar, per exemple, i en altres coses, però m’hi vaig veure bé.

Imagino que va ser especial estar amb referents del vòlei del país com Xavi Folguera.
Sí, em va agradar molt que em seleccionessin perquè era una oportunitat única. M’encanta el vòlei, millorar i donar-ho tot per l’equip.


Ara no hi ha cap competició a la vista, però què significaria defensar els colors d’Andorra?

Per a mi seria una alegria immensa i em sentiria molt feliç. Si representar els colors del club (UndercoverLab CV Encamp) ja em sembla increïble, fer-ho amb la selecció sembla una bogeria que se me’n va de les mans.

Al CV Encamp compagina l’equip juvenil amb el sènior.
Jo jugo habitualment al juvenil, però quan el José García [entrenador del primer equip] em diu de pujar al sènior, hi vaig. L’important és poder jugar.


A nivell de club també nota les diferències entre categories?

Sí, n’hi ha molta perquè al juvenil no tenim la mateixa rematada o la mateixa recepció.

Amb el juvenil estan molt bé i lluiten per entrar al Campionat de Catalunya. Quina és la clau?
Jo crec que potser a l’inici no érem una pinya i un equip perquè van venir jugadors nous i ara ja som un gran equip i tenim una gran compenetració tots plegats.


L’objectiu principal és classificar-se pel català?
Sí, és el nostre gran objectiu.

Al sènior hi ha un bloc interessant entre joves i veterans.
Sí, el José García vol donar a conèixer el juvenil, i també que els que pugen al primer equip millorin.

Amb el bon nivell de joves, sembla que el relleu està assegurat.
Sí, jo el veig molt bé. Jo l’any que ve ja no seré al juvenil, però veient els companys crec que anirà encara a millor.

Com va començar en el vòlei?
La meva mare em va dir que a Naturland feien vòlei platja i vaig anar a provar perquè m’agrada molt l’esport. Després vaig passar a fer vòlei de pista a Andorra la Vella i, finalment, vaig anar al CV Encamp.

Algun somni en el vòlei? 
Seria poder representar Andorra, i, si no, potser poder gaudir i guanyar-me la vida amb aquest esport.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts