x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Andrea Francisco

“A les xarxes no ho mostrem tot, només la part bonica”

Té més de 70.000 seguidors a Instagram. 31 anys. És comercial. Va néixer a Lisboa i amb cinc mesos va venir a Andorra. Participarà amb una parada al Vide Dressing que organitza el comú de la Massana del 15 al 17 d’octubre.
Andrea Francisco

Andrea Francisco

Andrea Francisco

Actualitzada 17/10/2021 a les 12:09
Té més de 70.000 seguidors a Instagram però no la conec. Qui és Andrea Fran­cisco?
Soc creadora de contingut de viatges. Vaig començar el 2013 inicialment amb un blog de moda, que és una de les meves passions, perquè llavors no existia Instagram tal com el coneixem ara. Però després em vaig adonar que viatjant pots mostrar moltes més coses que amb un simple look i des de fa cinc anys motivo la gent que viatgi compartint fotografies.


Viu professionalment d’això?

No, en cap cas. La gent té una idea molt equivocada. Jo combino la feina amb això, que és el meu hobby. Simplement és una manera de mostrar la passió de viatjar. Molt poca gent es dedica professionalment a ser influencer. El que es mostra a les xarxes no és la realitat. O com a mínim no ho mostrem tot, només la part bonica.

La veig amb els peus a terra.
Cada cop és més difícil perquè hi ha molts tipus d’influencers i hi ha molta gent amb molts més seguidors que jo. No competeixo per tenir seguidors.


I no té vertigen?

No, ara no. Fa un temps és cert que em vaig obsessionar de tenir-ho tot perfecte, però amb l’arribada de la pandèmia vaig reflexionar perquè vaig haver de deixar de viatjar i com que no tenia contingut per publicar m’ho vaig prendre amb calma.

Quanta estona s’hi passa al dia?
Potser mitja hora mirant els comentaris o la gent que m’escriu per privat. Si tinc més estona puc arribar a estar-hi una hora.


Té prototip de viatges?

No vaig a hotels de superluxe però tampoc a hostals. No soc gaire de compartir amb gent, m’agrada la intimitat. Són viatges assequibles perquè qualsevol persona els podria fer amb una mica d’estalvis.

Quin país l’ha sorprès més?
Soc molt fan dels Estats Units. Vaig viure tres mesos a Nova York i em va encantar. Però no cal viatjar gaire lluny per veure llocs macos. Jo penjo moltes fotos també de la Costa Brava, de Tarragona o Barcelona.

Com definiria el seu ‘look’?
Rocker, de grups de música.

Això és el que trobaran a la seva parada del Vide Dressing?
Sí, però també bosses que estan pràcticament noves o vestits, jaquetes, faldilles, pantalons o sobretot sabates. És roba que vaig acumular durant molt de temps i ara estic fent neteja.

Per què hi participa?
Perquè em sembla una molt bona iniciativa i ara estic molt conscienciada amb el tema de consumir. Ja no accepto comprar contínuament roba i tenir-la a l’armari sense posar-me-la.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts