x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mayte Ruiz Boza

“Ara hi ha molts homes que es posen botox i es cuiden”

Volia ser feliç i va deixar enrere els talons, la jaqueta i va començar a estudiar. 50 anys. Anteriorment secretària executiva de direcció, va fer un gir a la seva vida per a dedicar-se a la seva veritable passió: la bellesa i el benestar. Ara, al Centre IME, intenta que els clients se sentin com a casa.
Mayte Ruiz

Mayte Ruiz Boza

Mayte Ruiz Boza

Mayte Ruiz
Actualitzada 11/04/2021 a les 11:56
Què diferencia el vostre centre dels altres?
Crec que el tracte i la personalització dels tractaments. També tenim aparells punters i exclusius a Andorra però, per a mi, el més important és el nostre equip, format per la Nuria Mariño, la propietària, la doctora Jiménez, la Rosa, la Tere i la Laiane. Tenim molt clar que cada pacient té un problema, un complex o una història diferent.


Complexos?

Sí. Hi ha molt gent que arriba i diu: “És que tinc uns braços...!” I jo me’ls hauria demanat per Nadal (riu). Llavors els ajudem per resoldre-ho. Tonifiquem, hidratem… segons convingui.
Amb algun tipus de servei psicològic?

No tenim una persona especialitzada però sí que els derivem a altres professionals. Crec que això ens fa ser millors terapeutes.

Oferiu tractaments purament estètics o també per conseqüència de problemes de salut?
Fem postquirúrgics i sempre estem en contacte amb els metges. Treballem molt amb cicatrius de cessàries, d’accidents… Coses que et fan un cos preciós, però que certa gent no ho veu així. També amb gent que ha patit càncer.


Per exemple?

Va venir una dona que li havien extirpat un pit i vam haver de fer un treball molt delicat perquè li poguessin posar una pròtesi.

Parlaves d’aparells punters...
Sí! Tenim, per exemple, el làser Co2 de rejoveniment vaginal. S’utilitza per a persones grans o dones que han donat a llum.


Teniu més homes que dones? De quina edat?
Tenim més dones però això està canviant i s’està igualant molt el percentatge. Ara hi ha molts homes que es posen botox, es fan augment de llavis, es cuiden…En tenim, fins i tot, d’entre 60 i 65 anys.

Heu notat algun canvi en el perfil del pacient en aquest sentit?
Potser hem vist que durant el confinament, pel fet d’estar a casa, la gent ha estat més conscient d’ella mateixa. Però la gent ve per cuidar-se, sentir-se bé.

Teniu gent d’Andorra o també gent de fora?
La majoria dels clients són del país. Però també tenim un parell o tres de clients de fora que ens agafen hora amb mesos d’antelació. Com una clienta de Sud-amèrica!

I potser també algun youtuber...
Sí! Ve gent molt coneguda. També del món de l’esport, que es fan tractaments abans de sessions fotogràfiques, per exemple.

L’estètica és només per a la gent econòmicament potent?
No! Per què no pot estar bé una persona que neteja de nit i només pot estar guapa una executiva? Nosaltres tenim preus assequibles que la gent pot assumir.
  • #3 david
    (11/04/21 20:24)

    Moc va dir..
    Eso que nos ahorraremos en champú y peluquería...

    Respondre
  • #2 Marc
    (11/04/21 19:40)

    Posar-se botox i cuidar-se en una mateixa frase grinyola. El botox és la toxina més potent que existeix i en cap cas es sinònim de cuidar-se!!!

    Respondre
  • #1 Moc
    (11/04/21 17:52)

    "En cien años todos calvos"

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts