Marc Martínez

“Aquesta experiència és un somni fet realitat”

Tota una vida lligada al BC MoraBanc Andorra. 16 anys. Es va incorporar al club quan tenia cinc anys, i la setmana passada va anar convocat amb el primer equip després d’haver entrenat tota la setmana amb els jugadors professionals.

Marc Martínez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Imagino que han estat dies intensos.

I tant, han sigut dies durs, però sobretot dies d’estar molt content.

Com li diuen que s’entrenarà amb el primer equip del MoraBanc Andorra?

El Chechu [José Manuel Bermudo, delegat del MoraBanc] ens va comentar que amb les baixes que té l’equip ens necessitaven per anar a entrenar. Vam anar un dia, suposo que els va agradar, i ens van convocar també diumenge passat per al partit.

Com està sent l’experiència?

És espectacular, la veritat. No t’esperes tenir una oportunitat com aquesta amb aquesta edat. És única, estic molt agraït al club, i ara toca seguir treballant.

Com els va acollir la plantilla?

Molt bé, la veritat és que tots van ser molt amables amb nosaltres. Tots ens van entendre i van mostrar-se comprensius perquè saben que al final som jugadors joves i novells, i ens van ajudar moltíssim en tot moment.

A més d’entrenar, el convoquen per a un partit del primer equip. S’ho esperava?

No, la veritat. Jo pensava que anàvem a ajudar-los durant alguns entrenaments, i mai hauria esperat que ens convoquessin tant d’hora, i més encara quan és contra un rival així com el Baskonia. Va ser la millor notícia que m’havien donat mai.

Va poder dormir la nit abans del partit?

Primer em va costar perquè estava molt nerviós, però després sí.

Ja que estava allà a la banqueta, s’esperava poder debutar o no ho creia?

Ho veia molt complicat. Jo anava amb la mentalitat d’animar els companys i tinc clar que allà no es regala res, i crec que no ens mereixíem encara debutar. Encara no hem entrenat el suficient, hem de treballar molt més i algun dia quan estem preparats ja arribarà el moment.

Això demostra que es fa una bona feina a la base.

Sí, es treballa molt bé i ens sentim molt ben tractats.

Què ha significat aquesta experiència amb el primer equip?

És un somni fet realitat. Des que soc petit que vaig a cada partit fins que ha arribat la pandèmia, i viure aquesta experiència des de la banqueta en lloc de la grada, és espectacular.

Amb el júnior han estat més d’un any sense jugar. Com ho ha portat?

Ha estat dur perquè entrenàvem i la competició no arrencava, i això afectava a nivell motivacional i els entrenaments potser no eren com havien de ser. Ara hem començat amb dues victòries i esperem fer grans coses.

Quin és el següent somni?

Debutar, sé que és difícil i complicat però ho lluitaré.

tracking