Leandro Quinhentas

“El projecte del CE Jenlai motiva i té molt bona pinta”

Un rodamon del futbol. 24 anys. Nascut a Portugal, ha jugat també a Irlanda del Nord i Luxemburg abans d’arribar a Andorra. Va aterrar al Penya Encarnada, va arrencar el curs a l’Ordino i ara juga al CE Jenlai.

Leandro Quinhentas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va començar en el futbol?

Jugo des dels cinc anys al meu poble, i després vaig arrencar la carrera a nivell professional i he pogut jugar a Luxemburg i Irlanda del Nord abans d’arribar a Andorra.

És jove i ja ha voltat força en aquest món. Com és?

Em va sorgir l’oportunitat de jugar a Irlanda del Nord i va sortir bé, i vaig anar a Luxemburg, però vaig tenir una lesió i vaig tornar a casa per recuperar-me fins que va arribar un company i em va proposar anar a Andorra al Penya Encarnada.

Va començar l’any a l’FC Ordino i ara juga al CE Jenlai.

A l’FC Ordino estava força bé i vaig jugar tres partits, però es va obrir el mercat i em van dir que no comptaven amb mi. Tenia diverses opcions, però vaig acabar triant el Jenlai, i des que he arribat hem guanyat els tres encontres.

El del CE Jenlai és un projecte interessant amb empresaris forts pensat per pujar. Suposo que això motiva.

I tant, hi ha el projecte amb un empresari de Colòmbia i això motiva molt, ja que té molt bona pinta i és a llarg termini.

I com es troba al Jenlai?

Força bé, la veritat, he marcat un gol, estic jugant, i tot l’equip estem força motivats.

Tot i l’inici complicat, l’objectiu segueix sent pujar?

És complicat ja a nivell matemàtic, així que el principal objectiu serà ara poder acabar entre els tres primers a la Lliga Unida, i si podem lluitar per pujar, millor.

Va fer un gol des de quasi el mig del camp. És el primer?

No, quan jugava a Luxemburg ja n’havia fet un. Acostumo a estar molt atent a la porteria, i estava al mig del camp, vaig veure que estava avançat, i vaig xutar des del mig del camp i la pilota va acabar entrant per l’escaire. La veritat és que va ser un golàs.

Tenint en compte que ha voltat molt, es veu molt més temps aquí a Andorra?

No ho sé, la veritat, al final dependrà també del meu agent i de si surten oportunitats, però la idea seria estar un any o dos més aquí, i després poder tornar a Portugal.

Quines diferències veus entre els diferents països on ha jugat?

A Portugal és on és més tècnic, a Irlanda del Nord potser és molt més important l’aspecte físic, i a Luxemburg també és força tècnic, tot i que lluny de Portugal.

I com veu el futbol d’Andorra?

Crec que està creixent molt, cada vegada té més qualitat tècnica, i crec que la selecció i els equips del país faran parlar els propers anys.

Quin somni té en el món del futbol?

El meu somni seria jugar a primera i competició europea.

tracking