Andrea Saladie

“L'Àrtic és un espai perquè tothom s'hi senti còmode”

És propietària de l’Àrtic Andorra. 23 anys. Nascuda a Tarragona, es va traslladar a final del 2019 al Principat per arrencar el seu projecte. Malgrat que la pandèmia va endarrerir un any l’obertura, ha mantingut l’aposta per fer l’‘afterwork’.

“L'Àrtic és un espai perquè tothom s'hi senti còmode”A. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com se li va acudir la idea de crear un ‘afterwork’ a Andorra?

Jo venia tot sovint a Andorra a veure el meu germà, que viu aquí. I és clar que hi ha llocs per prendre alguna cosa, però no acabava de trobar el que m’agradés. I un dia, estant a Barcelona, en un local molt petitet però molt maco, em vaig dir: per què no en creo un d’aquest estil a Andorra? I així va ser com va néixer la idea de crear l’Àrtic.

I el nom? Per què va escollir Àrtic Andorra?

Una vegada vaig decidir que tirava endavant el projecte, vaig començar a pensar una sèrie de noms. Alguns en anglès, però no en trobava cap que m’acabés de convèncer. I de cop, un dia vaig somiar que l’afterwork s’havia de dir Àrtic! Que finalment és el que vaig triar.

Quan va iniciar el projecte?

Va ser el juny del 2019 quan vaig venir a veure els diferents locals que hi havia disponibles, i va ser llavors quan ja vaig trobar el que finalment ha acabat sent l’Àrtic Andorra.

Quins ‘tempos’ va seguir des que va escollir el local?

Amb la propietat vam pactar un parell de mesos per tal de poder fer les obres i engegar. Però tot i que jo volia que anés tot molt de pressa, la burocràcia ho va endarrerir i no vam poder iniciar les obres fins al gener del 2020. I a partir d’aquí va arribar la pandèmia i es va endarrerir tot.

Com els va afectar l’arribada de la Covid-19 pel que fa al projecte?

Va ser un cop important. Perquè, a més a més, jo he estat pagant el lloguer durant tots els mesos. I tampoc no podíem acabar de fer totes les reformes, després les restriccions... han sigut uns mesos complicats.

Ara, però, ja té l’Àrtic en ple funcionament.

Sí! Per sort, des del 28 de desembre de l’any passat que ja vam poder obrir les portes!

Va poder agafar part de les vacances de Nadal. Quina acollida ha tingut el local?

Estic molt contenta! Ha funcionat molt bé, i malgrat que hem de tenir l’aforament reduït a causa de les mesures sanitàries que s’apliquen hem pogut treballar bé i ha tingut una molt bona acollida!

Què hi podem trobar a l’Àrtic Andorra?

És un espai pensat perquè tot­hom s’hi pugui sentir còmode. Des d’un grup de gent jove que vol venir a prendre alguna cosa i passar una bona estona i no gastar-se gaires diners, fins a aquelles persones a qui els agrada prendre una bona copa de xampany.

I també s’hi pot menjar?

Sí! A partir de les set de la tarda, a banda de ser una cocteleria, també tenim el servei de restaurant per als clients que vulguin menjar alguna cosa.

tracking