x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Oriol Rovira

“Volem traslladar un tros de paisatge a cada plat”

Col·labora amb els germans Puy en el restaurant de Les Pardines. 45 anys. Nascut a Sagàs, Catalunya. Té una estrella de la guia Michelin al seu restaurant Els Casals. Durant la seva carrera ha treballat a Barcelona, el País Basc i durant tres anys ha estat a França.
Què el va portar a venir a Andorra a col·laborar en el projecte del restaurant de Les Pardines?
El que em va fer venir és que aquí hi ha una família darrere i que també són pagesos, com a casa meva. Hi ha un paral·lelisme important entre aquest restaurant i el que tenim a Sagàs, que fins i tot trobo divertit. El Jordi i en Josep Maria Puy, que són germans, fan un esforç de no especular i reconvertir una cosa agrària, sense perdre l’agricultura, i passar al tercer sector. Tot dins l’explotació... això és un patrimoni per a Andorra.

Quin tipus
  • #4 Maria
    (21/01/21 00:13)

    No sean tan cerrados y vayan a probar primero. La comida no se puede críticar sin antes probarla. No se sabe cuántas ni qué tipos de cocciones se hacen. Primero se prueba y desde ahí se critica. Sin dudas probaré. Saludos.

    Respondre
  • #3 Marc
    (18/01/21 20:23)

    Jo hi he anat i hi he menjat molt bé. Obrir un negoci amb la que esta caient és ja complicat, portar bons cuiners a Andorra ens ajuda com a país i no especular amb el terreny i tenir les vistes i les bordes refetes que tenen a Les Pardines també val un preu. D'ofertes low cost ja n'hi ha unes cuantes.

    Respondre
  • #2 Pol
    (17/01/21 20:04)

    Millor agafar els cigrons a 21€,les trumfes a 18€ i de postres, el pastis de poma amb gelat de vainilla a 11€. 
    Fora bromes, jo revisaria aquesta carta abans que arribi la primavera. Els inicis són molt importants. No us enfadeu, si algú us avisa, així podeu rectificar i si no, doncs com el Buda.

    Respondre
  • #1 Carta
    (17/01/21 17:31)

    Cal fer una mirada a la carta que està circulant pels wassaps. Jo em demano l'amanida verda a 19€, mig pollastre a 44€ , panxeta de porc a 20€ ració... no hi ha marisc ni peix ni cap carn cara, ous, porc, sobrassada,jarret vedella , sopa...a preus d'or. En serio, penseu que els andorrans perqué som de muntanya som idiotes ?  Rectifiqueu abans que sigui massa tard. Tres mesos de gent per conèixer el lloc i se us acaben els clients. Al país també tenim pijos amb la targeta del papa, però rucs del tot tampoc són.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts