Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Jo hi he anat i hi he menjat molt bé. Obrir un negoci amb la que esta caient és ja complicat, portar bons cuiners a Andorra ens ajuda com a país i no especular amb el terreny i tenir les vistes i les bordes refetes que tenen a Les Pardines també val un preu. D'ofertes low cost ja n'hi ha unes cuantes.
Respondre
Millor agafar els cigrons a 21€,les trumfes a 18€ i de postres, el pastis de poma amb gelat de vainilla a 11€.
Fora bromes, jo revisaria aquesta carta abans que arribi la primavera. Els inicis són molt importants. No us enfadeu, si algú us avisa, així podeu rectificar i si no, doncs com el Buda.
Cal fer una mirada a la carta que està circulant pels wassaps. Jo em demano l'amanida verda a 19€, mig pollastre a 44€ , panxeta de porc a 20€ ració... no hi ha marisc ni peix ni cap carn cara, ous, porc, sobrassada,jarret vedella , sopa...a preus d'or. En serio, penseu que els andorrans perqué som de muntanya som idiotes ? Rectifiqueu abans que sigui massa tard. Tres mesos de gent per conèixer el lloc i se us acaben els clients. Al país també tenim pijos amb la targeta del papa, però rucs del tot tampoc són.
Respondre
No sean tan cerrados y vayan a probar primero. La comida no se puede críticar sin antes probarla. No se sabe cuántas ni qué tipos de cocciones se hacen. Primero se prueba y desde ahí se critica. Sin dudas probaré. Saludos.
Respondre