x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Jose Reyna

“Un xef cuina de les cultures que ha absorbit”

S’ha adherit a la campanya de la Massana Fogons i prepararà una escudella amb xili 39 anys. Nascut a Ciutat de Mèxic. Dels set als 24 anys els va passar a Phoenix (Arizona). Fa 15 anys que viu a Andorra. Al novembre va encetar una nova etapa obrint el restaurant California Grill a Arinsal.
Com se li ocorre obrir el novembre passat un local de restauració en el context actual?
Ha estat una oportunitat inesperada. Certament són temps complicats, però a final de novembre va sorgir aquesta opció. Fa 15 anys que soc al país treballant com a empleat i ara amb tantes coses difícils havia de sortir alguna cosa positiva. Així que ara l’única cosa que puc fer és ajupir una mica el cap i treballar amb el poc que tinguem.

Com se li va presentar aquesta oportunitat?
Els darrers inquilins de l’Hotel Micolau van rescindir el contracte a causa de la pandèmia. Llavors estaven buscant
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts