Gerard Orteu

“El meu objectiu és no perdre la passió pel vòlei”

20 anys i tota una vida lligada al món de l’esport. Després de provar diverses disciplines va endinsar-se al vòlei amb 14 anys fent la modalitat de platja, després va passar a la pista amb el CV Andorra i ara defensa els colors del CV Encamp.

Gerard Orteu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va començar en el món del vòlei?

Va ser quan tenia 13 o 14 anys. Primer em vaig estrenar amb el vòlei platja i em va enganxar. Vaig començar a la pista amb el CV Andorra i posteriorment vaig arribar al CV Encamp.

Havia fet altres esports abans?

Sí, des de ben petit havia fet moltes coses. Vaig jugar a futbol i a bàsquet, i també feia esquí, sempre m’ha agradat l’esport.

Segueix fent vòlei platja. Com és aquesta convivència?

És fàcil, sempre he compaginat les dues coses i alguns dels aspectes del vòlei platja els he pogut aplicar a la pista. A més, he pogut fer competicions internacionals.

En l’àmbit esportiu ha estat un any complicat...

Sí, estavem tenint una temporada força irregular i, que s’entengui, que la temporada acabés com va acabar ens va venir bé perquè ens vam poder mantenir a la categoria de Primera Nacional. I ara en aquest final d’any estic força content de com està anant.

Com ha viscut tota la incertesa generada per la Covid-19 en aquest inici de temporada?

Va ser complicat, especialment perquè començar la temporada amb quatre partits endarrerits costava molt. A més, al principi ens enfrontàvem als equips forts i tothom venia més rodat, més fort i amb un altre ritme de joc. Fins que vam enganxar tres o quatre partits i va ser difícil, però després vam guanyar tres partits seguits i això ens va ajudar.

Tenir quatre partits endarrerits els ha afectat en aquest inici de temporada?

Sí, ha estat el més negatiu i ho hem notat físicament ja que hem hagut de fer caps de setmana amb dos partits i no estem acostumats a fer-ho.

Amb tot, quin objectiu es marquen per a aquesta temporada?

Si seguim com ara, un bon objectiu pot ser acabar a la part alta. No primers o segons, però si entre el quart i el sisè. Si estem bé, és força factible depenent de com vagin les coses.

Vostè és dels joves de l’equip, però també hi ha força veterans. Com és aquesta mescla?

Estic molt content amb el grup de jugadors que som i això gairebé no es nota perquè no hi ha diferències. Tenim edats diferents però al vestidor i a la pista tots som un més, hi ha bon rollo i ens portem molt bé.

La federació vol tornar a impulsar la selecció de pista. Què li sembla?

Fa bona pinta, i em fa il·lusió participar i ajudar per estar tots junts i poder gaudir.

Quin és el seu objectiu en el món del vòlei?

Principalment no perdre la passió pel vòlei, seguir jugant i gaudint d’aquest esport.

tracking