x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Aleix Giménez

“Des de petit em tirava i em rascava les cames”

Tota una vida aturant pilotes 21 anys. Després d’uns anys a l’Enfaf ha fitxat pel CE Sant Julià, on està vivint una temporada marcada per la incertesa de la Covid-19. A més, és un dels porters de la selecció absoluta
D’on li ve la passió pel futbol sala?
Sempre m’ha agradat el futbol i el futbol sala. El veia per la tele, m’agradava i em va arribar l’oportunitat amb l’Enfaf quan tenia 16 anys.

És porter de sempre, o és d’aquells que comencen de jugador de camp i acaben anant cap a la porteria?
Des de sempre. El meu pare era porter, ho va intentar amb el meu germà i jo ja des de petit em tirava i em rascava les cames. Més tard em van posar de jugador de camp a l’Encamp perquè hi havia molts porters i quasi m’hi
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts