David Rodríguez

“Poder jugar a Europa és un punt de motivació extra”

Tota una vida al costat d’una pilota. Nascut fa 21 anys a Caldes de Montbui. Va formar-se a la base de la Damm, i s’ha incorporat a l’FC Santa Coloma després de jugar el curs passat al Heybrutge Swift de la sisena divisió anglesa.

“Poder jugar a Europa és un punt de motivació extra”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Imagino que ja es troben amb moltes ganes d’arrencar la Lliga Multisegur Assegurances.

La veritat és que sí. Ha estat una pretemporada molt llarga i no és normal fer-ne tanta, així que estem amb moltes ganes de començar ja.

I com han portat tota aquesta incertesa?

Ha estat una situació força diferent perquè al final només podíem fer entrenaments entre nosaltres. Ho hem portat al millor possible, però ja estem amb ganes de poder arrencar.

L’andorrana és l’única lliga d’Europa que no ha començat. Entenen que encara no ho hagi fet?

Sincerament, no pensàvem que triguéssim tant, i al final gairebé cada dia anàvem preguntant si hi havia alguna novetat i si hi havia ja data per arrencar.

Després que l’Inter trenqués la seva hegemonia, l’objectiu és recuperar el títol?

Sí, crec que tenim unes possibilitats molt altes perquè tenim un molt bon equip. Com sempre amb el Santa Coloma l’objectiu és competir-ho tot fins al final i intentar guanyar.

Com t’estàs sentint aquestes primeres setmanes amb l’equip?

Ens falta saber-ho a nivell de partit perquè no se’n poden jugar, però el nivell als entrenaments està sent molt alt. Els companys estan molt motivats, i volem començar ja i intentar guanyar.

Poder disputar prèvies de competició europea és el gran al·licient de venir a una lliga com aquesta?

Sí, la veritat és que és un punt de motivació extra i és una de les coses que et fan decidir.

De la sisena anglesa a la primera andorrana. Com s’explica?

Jo estava jugant al Heybrutge Swift a Anglaterra, i a causa de la pandèmia vaig decidir tornar a Espanya. No tenia cap proposta interessant, em va arribar aquesta de l’FC Santa Coloma, i com que em va agradar el projecte, vaig decidir venir a encetar una aventura.

Va jugar tres anys a la Damm. Què té aquell club per haver produït tants bons jugadors?

Jo crec que és una escola de futbol molt bona perquè et formen a un nivell molt alt, i també t’ensenyen com a persona. Jugues i et prepares amb els millors i t’ensenyen de tot.

D’on li ve la passió pel futbol?

De petit jugava a pilota i al poble feien tornejos entre les escoles. Un entrenador em va veure i em va dir per anar a provar, vaig començar a l’equip del poble, i em va fitxar la Damm quan era cadet perquè vaig fer 70 gols en un any.

Algun somni?

Poder jugar a Primera o Segona Divisió.

tracking