x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Alba Reguant

“Hem perdut la intel·ligència a la cuina i a la compra”

Autora de la tesi doctoral sobre l’impacte de la nutrició esportiva en el  medi ambient 36 anys. Nascuda a Pal. Té una llicenciatura en Farmàcia per la UB i una diplomatura en Nutrició Dietètica Esportiva a Pamplona. Va rebre una beca Fulbright i té un màster de la  Universitat de Colorado.
En què consisteix la seva tesi?
El tema de la tesi és la inclusió de la sostenibilitat en la nutrició esportiva. I després hi ha una part molt específica sobre l’impacte mediambiental en què vam analitzar el centre d’alt rendiment del Comitè Olímpic dels Estats Units. I aquesta part, més experimental que requereix una metodologia més complicada sobre l’anàlisi del cicle de la vida, va des del naixement, passant per la producció agrícola o ramadera, fins al processat d’un tall de carn per exemple, l’empaquetatge i el cuinat o l’emmagatzematge a casa.

Quines conclusions va obtenir?
Assumint la hipòtesi que l’impacte dels atletes
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts