Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Fam al món va dir..
No és un assumpte de quantitat, sinó de qualitat, la revolució verda i els seus pesticides agrotòxics, la cria intensiva d'animals i peixos amb hormones de creixement i antibiòtics, els ultraprocesats, la irradiació dels aliments, els saboritzants, els colorants, els espessidors i els conservants han degenerat nostra alimentació, convertint-la en verins neurotòxics, en una paraula, estem grassos però anèmics.
La tesi doctoral, per quina universitat és?
Respondre
No menjaven millor abans que ara, la única diferència era que abans menjaven el que podien i ara el que volem.
Amb tot aquest tipus d'alimentació tan selectiva i poc eficaç a l'hora de produïr-la la única cosa que estem fent es incrementar la fam al món.
Endavant la industrialització en fi de poder produïr en massa per tots i fora agricultura tradicional selecta i per afavorits.
Jordi va dir..La tesi doctoral, per quina universitat és?
RespondreNo ho posa, però és una tesi de la Universitat d'Andorra