x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Maria Solsona

“No podem seguir amb un model de 'fast fashion'”

Es va encarregar del vestuari de l’obra ‘La tercera onada’ 20 anys. Nascuda a Andorra, estudia disseny de moda a l’Institut Europeu del Disseny de Barcelona i ha confeccionat el vestuari de l’obra de la Jove Companyia de Teatre i de diversos balls per a l’esbart
Com va saber que la Jove Companyia de Teatre buscava algú per al vestuari?
Ho vaig sentir per la ràdio i de seguida ho vaig buscar a Instagram i vaig veure que buscaven tant artistes com actors. El projecte em va atraure molt i em vaig presentar a la prova d’accés.

En què consistia?
Havíem de presentar una proposta de vestuari per a una de les tres obres proposades: Romeu i Julieta, El nou de l’última fila i Un tramvia anomenat desig. Jo vaig triar Romeu i Julieta i els vaig presentar una lectura de com veia jo l’obra, que anava més enllà
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts