x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Flor Maggi

“Andorra és un país que interessa a Llatinoamèrica”

Ha realitzat vídeos per ajudar els temporers a preparar l’arribada. 28 anys. Nascuda a Bariloche, la temporada de la Covid-19 ha estat el seu primer any a Andorra.
Mostra la situació, amb un toc d’humor, a través de les seves xarxes Life of Maggi
Actualitzada 18/10/2020 a les 06:29
Com va sorgir la idea de fer aquest canal de YouTube?
Primer et poso en context (somriu). Aquest canal va néixer fa dos anys. Sóc argentina, fa 4 anys que estic a Europa i el canal va començar per la necessitat de poder sentir la proximitat de la gent, ja que vivim aquí sols amb la meva parella. I a la vegada compartir la nostra experiència, tràmits... de com vam fer el viatge. I un cop arribats a Andorra, al veure que interessa molt a Llatinoamèrica, vaig decidir seguir i donar a conèixer la vida aquí.


Diu que abans va estar a Espanya. Ha trobat moltes diferències?

Sí i no. Nosaltres veníem de Granada (Sierra Nevada) i és un país diferent. Però té coses molt diferents en l’aspecte cultural i social. Andorra no és un país per a tothom. Té moltes riqueses naturals, et genera estabilitat econòmica, però t’ha d’agradar estar en un país petit i de muntanya.

I arriben a Andorra, i els toca l’any del coronavirus.
Això encara ho ha fet tot més complicat! Tothom ens ha dit que quin any per mudar-nos! Però jo sempre dic que tot passa per alguna cosa. I la pandèmia ens havia d’agafar a Andorra perquè és un dels millors llocs del món per haver passat tota aquesta situació que ha afectat a tot arreu.


Què els va portar a canviar Sierra Nevada per Andorra?

Ja feia tres anys que hi érem (amb la meva parella, que és instructor de snowboard) i teníem ganes de probar coses noves. Va sortir l’oportunitat de venir i no ens ho vam pensar!

Després d’un any, decideix fer aquest vídeo que ha corregut per les xarxes en què explica els tràmits a seguir. Amb molta gràcia, per cert!
Intento parlar amb els seguidors, i per Instagram, molta gent em preguntava sobre la temporada: si n’hi hauria, si no... I vaig decidir fer el vídeo. Primer vaig investigar la situació real i amb la meva experiència vaig fer la publicació i intentar oferir informació que pugui ser valuosa per tal que cadascú sàpiga la situació real.


I hi toca tots els temes.

Com deia, intento que la informació sigui valuosa, per això explico la situació dels cupos, que es contractarà menys gent... que no és un any senzill per realitzar un canvi de vida.

Mirant d’on venen, Bariloche, Sierra Nevada i ara Andorra, sembla ser que el seu destí va lligat a la neu.
Fins ara sí! Venim de la Patagònia i anem saltant de centre d’esquí a centre d’esquí! Però, sincerament, ja començo a pensar una mica en la platja i el mar!

Tenen pensat tornar a viure a l’Argentina?
A curt termini, no. A Europa, tant a Espanya com a Andorra, hem trobat estabilitat i estem molt a gust aquí. La nostra intenció és poder continuar aquí.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts