x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Carles Flinch

“El millor de ser cuiner és veure la gent feliç menjant”

Representarà Andorra a la Gastropirineus 2020, que se celebra a Puigcerdà dilluns vinent És el capdavanter de Can Manel, un restaurant de tradició familiar i que l’ha portat a ser un xef reconegut arreu. Ha compartit espai amb altres cuiners mediàtics com Pere Arpa i Christian Escribà.
La passió per la cuina és una tradició familiar, oi?
Els meus pares van inaugurar Can Manel el 1979. Jo hi vaig estar a èpoques més i altres menys. Vaig estudiar hostaleria al Lycée i l’any 1993 em vaig incorporar al restaurant de manera oficial.

Què és el que més li agrada de la seva feina?
Més enllà de la cuina m’agrada molt el tracte amb els clients i compartir una taula veient la gent gaudint, feliç menjant i celebrant. Ser partícip d’això és molt gratificant. Parles amb la gent, interacciones amb ells.

El contacte amb la gent, però amb el confinament això no
  • #1 Ricard
    (15/10/20 21:43)

    Aquest senyor està sobrevalorat es mes showman que cuiner.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts