x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Jordi Santacruz

“L'objectiu de la temporada és ascendir de categoria”

34 jornades per intentar pujar a Segona Catalana El 3 d’octubre encetarà la tercera temporada a la banqueta de La Seu FC en un partit a casa contra el Torà, el primer d’una lliga en què espera poder culminar el bon treball de la temporada passada
Jordi Santacruz,

“L'objectiu de la temporada és ascendir de categoria”

Jordi Santacruz, entrenador de La Seu FC

M. V.
Actualitzada 25/09/2020 a les 20:41
Com es prepara una temporada amb tantes incerteses?
Tot i les incògnites que encara hi ha, i malgrat que la Federació Catalana de Futbol (FCF) no dona gaires pistes, nosaltres hem plantejat la pretemporada amb l’objectiu d’arribar bé a l’inici de la lliga i poder competir per l’ascens de categoria.


Quan l’FCF va suspendre la competició a l’abril estaven molt ben classificats.

Aquesta temporada almenys ja s’ha previst que si la lliga es torna a suspendre abans del final valdrà la classificació de la primera volta; però tot i així tampoc no hi ha una solució justa per a tothom.

Amb l’agreujant que un contagi en la plantilla pot deixar tot l’equip sense jugar.
Encara hi ha dubtes de com s’haurà de procedir en aquests casos. No podem aïllar tot l’equip, com a les categories professionals. Tots nosaltres depenem de la nostra feina per viure.


No hi ha cap protocol previst?

Als partits amistosos que hem fet cada club ha signat un full de responsabilitat garantint l’absència de contagis a la plantilla, però no sabem si a la lliga serà igual, i no tots els clubs es poden fer càrrec de fer proves als jugadors cada setmana. Estic decebut amb l’FCF perquè ha deixat de banda els clubs en aquesta qüestió. A la Seu, però, tenim la sort que l’ajuntament ha fet recentment un cribratge molt nombrós i això ens dona certa tranquil·litat.

En aquestes circumstàncies, caldria ampliar la plantilla?
El club ha optat per reduir-la. El gros de l’equip continua de la temporada passada i s’hi han afegit dues incorporacions: el porter Fernando, procedent de l’Organyà, i en Carles, un davanter que ja havia jugat amb nosaltres i que ara ha tornat després de passar per diversos equips.


Tant de temps com ha estat Luis Suárez cercant equip, llàstima!

No em consta que ens hagi trucat. De tota manera, la seva posició al camp és una de les que tenim més ben cobertes. El cert és que amb les noves incorporacions tenim una plantilla competitiva, jove (la mitjana d’edat és d’uns 24 anys) i alhora amb força experiència en la categoria.

Va ser entrenador a l’escola de futbol Orgèl·lia-Edfor; hi veu prou nivell per reforçar el primer equip si s’escau?
L’escola és el planter natural del primer equip. Els jugadors del juvenil tenen prou qualitat per fer aquest pas, i tot i que darrerament no hi ha hagut cap relleu, amb el temps vindrà donat novament de manera ben normal.

Per què es va fer entrenador?
D’una banda, sempre m’ha interessat la part més tàctica del futbol i, de l’altra, no em costa posar-me en la pell dels jugadors i valorar el sacrifici que fan per entrenar durant la setmana i en els partits.
Etiquetes
  • #3 Montse
    (26/09/20 22:18)

    Espanya amb BPA va demostrar que Andorra no li importa res, millor noticies de La Seu que estem agermanats David.

    Respondre
  • #2 Pau
    (26/09/20 22:15)

    A Andorra es parla Català..de det és la llengua oficial. Fiat més de Catalunya que d'Espanya...fes-me cas...tens moltes coses germanes amb Catalunya i poques amb Espanya.

    Respondre
  • #1 David
    (26/09/20 16:59)

    Canvieu el nom del diari per diari de La Seu.     Els catalanistes d'Andorra teniu la mania en barrejar Catalunya amb Andorra.     Fa molts anys que a La Seu ni hi vaig ni se m'hi ha perdut res.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts