x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ponta da Piedade, Lagos (portugal)

Una obra d'art de la natura

POnta da Piedade, Lagos (Portugal)

Una obra d'art de la natura

POnta da Piedade, Lagos (Portugal)

Actualitzada 04/09/2020 a les 21:09
L’Algarve portuguès està ple de racons increïbles. Un bon exemple és Ponta da Piedade, a la localitat de Lagos. Un lloc paradisíac, amb unes cales encantadores, aigües cristal·lines i unes fascinants formacions rocoses. En definitiva, un monument tallat durant milers d’anys per la natura, amb paciència infinita i les millors eines possibles: el vent i l’aigua.

El resultat d’aquest sorprenent procés són unes formacions rocoses i uns penya-segats impressionants, que destaquen amb els seus colors vermellosos i ocres sobre l’intens blau de les aigües de l’Atlàntic. Una autèntica obra mestra per gaudir de moments de relaxació i capvespres inoblidables.

Entre aquestes formacions, l’erosió ha anat modelant diferents arcs naturals, coves i llacs que es poden recórrer fàcilment en embarcacions de petit calat. La manera més còmoda de visitar Ponta da Piedade des de dins és apuntant-se a alguna de les múltiples excursions amb llanxa de motor que s’organitzen des de Lagos. Els més aventurers i esportistes, però, poden fer-ho en caiac acompanyats d’un guia. La travessa no és excessivament complicada –tot i que es recomana estar mínimament en forma– i permet conèixer diferents platges de la zona, com les de Pinhao, Camilo o Dona Ana, i també permet fer una escapada a l’amagada platja Da Balança, aquesta accessible només des del mar.

Des de la part alta de Ponta da Piedade la vista és també espectacular. Arribar-hi per carretera és molt senzill: en estar a només tres quilòmetres del centre de Lagos, s’hi pot accedir amb moto, bicicleta o fent una passejada d’uns trenta minuts. El cotxe no és recomanable, ja que en ser una àrea de molta afluència turística l’aparcament es col·lapsa amb facilitat. Des del far proper es poden fer dues rutes a peu: una pel costat oriental baixant una escala de 200 graons que permet arribar fins a la base dels penya-segats, i una altra pel costat occidental, resseguint una passarel·la de fusta que voreja la costa fins a tocar la platja de Porto de Mos. Els diferents miradors que hi ha pel camí ofereixen unes vistes irrepetibles.
 
Recomanem
Una obra dart de la natura

La platja de Dona Ana
és la més famosa de Lagos i una de les més fotogèniques de l’Algarve. Amb aigües tranquil·les i netes i un interessant fons marí, és ideal per practicar snorkel.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts