x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Port de Kobe

La torre inspirada en un tambor

Port de Kobe, Japó

La torre inspirada en un tambor

Port de Kobe, Japó

A. C.
Actualitzada 28/08/2020 a les 06:38
Kobe sol passar molt desapercebut a l’hora d’organitzar un viatge pel Japó. Potser des que Andrés Iniesta va fitxar per l’equip de futbol de la ciutat, es va tornar una mica més coneguda per als europeus, però el cert és que molta gent decideix no incloure aquesta particular ciutat de la regió de Kansai als seus plans de visita. Realment no és la més espectacular del país, però no deixa de ser un lloc molt interessant de visitar. A més és fàcil arribar-hi ja que es troba a un cop de tren (no cal ni anar amb el tren-bala) des d’Osaka i Kyoto, per la qual cosa es pot fer una excursió de dia i realment amb això n’hi ha suficient per veure l’essència de la ciutat.

Especialment el port, un dels més importants de la zona i característics. Ho és per la seva gran torre de metall, inspirada en el Tsuzumi, un instrument japonès amb forma de tambor que fa que l’edifici tingui una estructura única i que atrau les mirades de tots els turistes que passen pels voltants. Tot i que no ho sembla donat el seu bon estat, l’estructura es va inaugurar el 1963, i des de la part de dalt, a 108 metres d’alçada, es pot observar tot el port, la ciutat i el mont Rokko.

Ben a prop de la torre del port hi ha el museu marítim, un altre edifici singular, que a la vegada inclou la seu de Kawasaki Good Times World, el museu del gegant japonès Kawasaki. Tot plegat està dins del Parc Mariken, construït per celebrar el 120è aniversari de l’obertura del port.

En l’aspecte gastronòmic, aquesta ciutat japonesa té una especialitat que va més enllà del deliciós menjar del meravellós país asiàtic. La seva carn de vedella és famosa a àmbit mundial i és un atractiu turístic important. Diuen que és una de les millors del món, i potser ho és, però també és una de les més cares. A les vacances no importa pagar una mica més per segons quines coses, i sap greu ser a Kobe i no provar la famosa carn, però no deixa de ser una turistada més. Tenint en compte que la resta del menjar japonès ja està brutalment bo i no és per res car, tampoc és imperatiu provar la carn si simplement no ve de gust pagar més. Vagi on es vagi al japó, el menjar estarà exquisit.
 
Recomanem
La torre inspirada en un tambor

Cascada Nunobiki

Anar a visitar una cascada sempre entra bé, i més si està a una caminada relativament curta. Es troba a uns 15 minuts de la principal estació de tren.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts