x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Gonzalo Mendoza

“La gent tenia ganes de tornar a la normalitat”

46 anys i tota una vida al green Va ser un dels participants al Campionat d’Andorra per parelles, primer torneig al país després de la pandèmia del coronavirus, i també fa de monitor a l’escola de l’associació de pitch-and putt
Actualitzada 26/06/2020 a les 06:55
La setmana passada va tornar la competició de pitch-and-putt amb el Campionat d’Andorra de parelles. Com va ser aquest retorn?
Va ser tot un èxit, la gent tenia moltes ganes de competir i de tornar a la normalitat i va anar molt bé. Vam tenir molts jugadors amb quasi trenta parelles, i el fet que fos Campionat d’Andorra també és un al·licient molt important perquè la gent s’animi encara més.


Quins canvis van haver de fer per adaptar-se a les noves mesures de seguretat?

Per exemple, vam jugar amb la bandera posada i vam posar un topall al forat perquè la pilota no quedés tan avall i es pogués agafar sense tocar la bandera. A més, cadascú jugava amb les seves pilotes i com que el camp és gran vam poder mantenir la distància de seguretat sense problema.

Va ser fàcil tornar després de tant de temps?
Nosaltres normalment fem una aturada de desembre al març, així que hem estat més de cinc mesos sense jugar. Es notava que faltava entrenament, però amb les ganes de jugar que teníem tots ho vam compensar i vam agafar el ritme més ràpid. Es va notar, però vam començar amb moltes ganes.


Com està el pitch-and-putt al país?

Encara costa que la gent elimini el tòpic que és un esport per a gent amb molts diners, però el pitch-and-putt és el contrari, requereix molt poc temps, hi ha preus assequibles i està obert a tothom.

I pel que fa a la base?
Ara estem amb l’escola de nens i tenim una desena de joves que entrenem els diumenges a la Cortinada. La Covid-19 ha fet que es vegi el pitch-and-putt com un esport interessant i d’estiu molt recomanable.


Quin és el ‘planning’ amb l’escola?

Entrenem fins a l’octubre cada diumenge i la idea és sortir a competir a Catalunya en els campionats juvenils. Tenim nanos que fa temps que hi són, i d’altres que han tornat, i volem preparar un equipet per competir.

Com queda el calendari nacional després de la pandèmia del coronavirus?
Aquest cap de setmana tenim la segona prova del rànquing individual, i el 18 i 19 de juliol es farà el torneig internacional per parelles als camps d’Ordino i Xixerella. Vindran 110 jugadors de diversos punts d’Espanya com Catalunya, Galícia i el País Basc, a més de gent de França, i fins i tot una parella holandesa.

I en l’àmbit exterior?
Com a associació juguem a Catalunya el torneig interclubs a Tercera Divisió i actualment som els primers classificats. Està previst que el campionat torni al setembre i esperem poder mantenir-nos en aquesta posició.
Etiquetes
  • #1 Quina normalitat?
    (26/06/20 08:56)

    Quina normalitat?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts