x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Òscar Cabanas

“Mai havia estat a casa tant de temps com ara”

El ciclista de l’MVK*12 ha vist interrompuda en sec la temporada de competició. Entrena a casa com pot amb el rodet i amb elements domèstics com garrafes d’aigua, i com que no pot treballar ni teletreballar, aprofita aquesta situació per formar-se i gaudir amb videojocs o sèries.
Actualitzada 13/04/2020 a les 08:00
L’emergència sanitària derivada del coronavirus ha trastocat les vides de tothom, i especialment dels esportistes, que de cop i volta han vist com no podien ni entrenar ni competir a les seves especialitats. Aquesta situació s’incrementa en els esports i s’ha hagut de canviar completament la manera d’exercitar-se.
Un d’aquests és el cas d’Òscar Cabanas, ciclista de l’MVK*12, equip impulsat pel corredor resident de MotoGP Maverick Viñales, que ha hagut d’actualitzar el seu mètode d’entrenament. “Ara faig una hora o hora i mitja de rodet, i després entreno també una mica com puc amb core, gimnàs casolà amb garrafes d’aigua o amb el que puc, i també exercicis de manteniment”, comenta el ciclista, que afegeix que “és una sensació estranya”. Aquest 2020 havia de ser un any important per a l’equip, ja que en aquest tercer curs l’objectiu era fer un pas endavant quant a resultats, però ara tot queda en stand by, i Cabanas admet que “volíem ser més ambiciosos enguany i consolidar els fitxatges, però ara no sabem què passarà perquè no tenim ni idea de quan ni com podrà tornar la competició”.

Precisament sobre aquest retorn, el corredor no vol marcar-se cap data i explica que “sí que vull ser optimista, però hem de ser conscients de la situació que hi ha i intento no pensar en cap data concreta”, a més, afegeix que “el tema de les curses ciclistes és complicat, perquè les organitzacions s’han de coordinar amb els responsables de trànsit per tallar la circulació i no és tan fàcil canviar una carrera o un recorregut com pot ser en altres modalitats com en la BTT”.
I més enllà de l’esport, aquesta situació està sent complicada per a Òscar Cabanas, que assenyala que “és complicat perquè no puc treballar ni fer teletreball, i estem aprofitant per formar-nos”, i confessa entre riures que “mai havia estat a casa tant de temps com ara. En aquestes tres setmanes que portem així ja he estat més estona a casa que en tot el 2019”. I com passa el dia durant aquesta situació? El ciclista de l’MVK*12 destaca que “com que la meva parella treballa, aprofito quan ella no hi és per entrenar o jugar a la PlayStation amb els amics, i ja a la tarda quan ella arriba a casa veiem alguna sèrie o pel·lícula tots dos més tranquils”, i clou que “ara estem seguint Vivir sin permiso, i a ella també li agrada molt La casa de papel”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts